Horoscop chinezesc pentru 8 august 2020: 3 semne zodiacale care ar trebui sa fie atente si sa se gandeasca la viitor

Horoscopul chinezesc pentru 8 august 2020 prezice o zi speciala pentru cele 3 semne zodiacale. Nu pot actiona usor si trebuie sa fie atente.

Cine sunt aceste 3 semne zodiacale si in ce mod trebuie sa fie atente pe 8 august? Horoscopul chinez va va spune.

Sobolan

In mod traditional, ziua Caprei este asociata cu frivolitatea. Sambata, te poti impiedica de fanteziile si visele tale. Este prea tentant sa-ti rezolvi toate problemele intr-o singura zi. Singura modalitate de a va proteja de necazuri este sa rezistati sentimentelor si emotiilor.

Publicitate

Energia volatila Yin Water poate agrava sentimentele de anxietate si frica. O criza a relatiilor personale nu este exclusa. Nu pastrati tacerea cu privire la problemele dvs., daca viata de familie este departe de a fi ideala, incepeti sa o schimbati. Daca aveti probleme digestive, mancati o dieta sanatoasa. Nu renuntati la un mic dejun copios, mancati alimente bogate in calciu. Nu va faceti griji daca seful nu va aproba munca sau ideile. Continuati sa va indepliniti responsabilitatile, maine isi poate schimba atitudinea fata de voi.

Citeste si articolul :   Zodiile care au noroc mare la sfarsitul lunii februarie. Intorc banii cu lopata

Iepure

Este timpul sa te gandesti la viitorul tau. Conform ideilor inteleptilor chinezi, ziua Caprei de azi nu promite stabilitate in viata. Sambata, abtineti-va de la actiuni eruptionale: exista un mare risc de a fi intr-o situatie ambigua. Dar este timpul sa va decideti planurile si perspectivele. In viata personala, sunt posibile schimbari. Energia Yin Water este atat de slaba si schimbatoare, incat este dificil sa te concentrezi asupra principalului lucru.

Un partener si chiar o persoana rau intentionata pot profita de slabiciunea ta. Horoscopul te sfatuieste sa nu-ti pierzi mintea, altfel relatia nu se va salva. Orice manipulare este incurajata. Ziua creste pofta de tot ce este frumos, este timpul sa ai grija de tine. Tratamentele cu ulei cald te vor ajuta la refacerea frumusetii naturale a parului. Oamenii din jurul tau te vor percepe exact asa cum meriti. Nu va temeti de privirile invidioase si de barfele din spatele dvs.

Capra – Oaie

Astazi, trebuie sa fii deosebit de atent cand iti controlezi cheltuielile. Ziua Caprei provoaca actiuni si fapte frivole. Sambata, puteti cheltui multi bani pe cumparaturi complet inutile. Desi, poate, o dispozitie buna merita asemenea sacrificii – totul este in mainile tale. Horoscopul chinezesc iti promite o relatie uniforma si armonioasa. Influenta elementului Yin-Water va va ajuta sa gasiti un limbaj comun cu partenerul.

Citeste si articolul :   Neti Sandu, horoscop miercuri, 15 iulie 2020. Vesti bune pentru trei zodii

Concentreaza-te pe modestie si politete. Incercati sa justificati increderea persoanei iubite. Aveti grija de corpul dvs., eventual exacerbarea bolilor cronice. Daca nu vrei sa indepartezi oamenii de tine, incepe sa te schimbi in bine. Capacitatea de a asculta si de a trage concluzii va veni la indemana, horoscopul chinez aminteste: „Nu invinovati pe altii, mai mult condamnati-va”.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.