Ce ne prezic astrele: Horoscop pentru saptamana 29 noiembrie – 5 decembrie 2021

Horoscop saptamanal! Saptamana incepe cu aspectele armonioase ale lui Marte si Neptun, Soarele in conjunctie cu Mercur in Sagetator. In acelasi timp, nu uitati ca mai exista un coridor de eclipse, asa ca incercati sa priviti cu adevarat lucrurile si perspectivele propuse.

Toata saptamana Neptun (planeta iluziei, spiritualitatii, creativitatii) se afla in faza de stationaritate. Multi oameni in aceasta perioada percep lumea prin „ochelari de culoarea trandafirii”. Cu cat transmiteti mai multa iubire, bucurie si mai pozitiva lumii din jurul vostru, cu atat obtineti mai multe beneficii in schimb.

BERBEC

S-ar putea sa intalnesti pe cineva care va avea un impact puternic asupra vietii tale. Activitatea mentala, inteligenta rapida si intreprinderea sunt imbunatatite. Ai o pofta de a schimba locurile, te straduiesti pentru noi cunostinte, vrei sa schimbi ceva in viata ta. Gasesti raspunsuri la multe intrebari, obtiii cheile, intelegi ce si cum sa faci pentru a scapa de majoritatea problemelor. Un moment bun pentru  a oferi orice informatie.

Publicitate

TAUR

Tacerea si apropierea de tine insuti te vor indruma pe adevarata cale si poti fi in armonie cu cosmosul, bucurandu-te de viata. Perioada este favorabila muncii solitare, problemele de familie ies in prim-plan. Incercati sa minimizati numarul de contacte sociale – un mediu nervos, nesanatos din punct de vedere emotional se poate dezvolta in jurul vostru, prevenind comunicarea constructiva cu partenerii si rezolvand probleme importante de afaceri. Perioada este efectiva pentru rezolvarea problemelor personale.

GEMENII

Nativii devin din ce in ce mai activi. Vei deveni mai sensibil la incursiunile pe teritoriul tau, precum si la incercarile altora care iti pun la indoiala metodele de lucru. O perioada buna pentru activitati literare, de curs sau de predare. Urmarirea ta de realizare personala va aduce rezultate, dar fii pregatit pentru confruntarea cu adversarii. Sentimentele si emotiile care apar in viitorul apropiat pot patrunde adanc in subconstient.

Citeste si articolul :   EXCLUSIV Horoscop pentru saptamana 27 septembrie - 3 octombrie 2021, cu Zoe Lafont. Berbecii trebuie sa actioneze, Gemenii trebuie sa fie mai putin perfectionisti, iar Pestii primesc vesti bune

RAC

Un mediu nervos, nesanatos din punct de vedere emotional se poate dezvolta in jurul tau, impiedicandu-te sa comunici constructiv cu partenerii si sa rezolvi probleme importante de afaceri. Dar esti atragator pentru membrii de sex opus, asa ca saptamana este favorabila pentru dragoste, rezolvarea problemelor de familie. Actiunile tale din aceasta perioada vor avea un impact imens in urmatoarele 6 luni, asa ca foloseste-ti resursele rational, nu face nimic pe care sa-l poti regreta ulterior.

LEU

Disponibilitatea ta de a merge impotriva gandirii stereotipe, a asteptarilor si sperantelor altora poate provoca de la resentimente fata de ceilalti, pana la conflicte grave. Dar, pe de alta parte, daca tii cont de interesele altora, provocand astfel simpatie pentru tine, iti va fi mai usor sa te dezvalui pe deplin si sa-ti gasesti locul sub soare. Este posibil sa gasiti o bresa prin care veti primi sprijin nu numai de la puterile superioare, ci si de la oameni reali – puternici si bogati.

FECIOARA

Vei putea face munca creativa, activitati care iti plac, ceea ce inseamna ca te vei simti ca o persoana fericita. Circumstantele se dezvolta pentru tine in cel mai bun mod – in viata de zi cu zi poti iesi din orice situatie . Beneficiile pe care le-ati castigat sau pe care le veti primi in saptamana viitoare va vor fi de mare ajutor. Crearea unui impact personal va va satisface asteptarile. Incepi sa privesti multe lucruri diferit.

Citeste si articolul :   Horoscop 2- 9 noiembrie. Saptamana excelenta pentru Gemeni si Pesti

BALANTA

Oportunitatile pozitive ale perioadei includ dezvoltarea fortei interioare, datorita cresterii energiei mentale, intuitiei si depasirii temerilor si anxietatilor ascunse. Circumstantele te obliga sa te ocupi de lumea interioara. Daca in aceasta perioada ai nevoie de ajutor, acesta va ajunge cu siguranta la timp – din surse secrete sau neasteptate. In timpul saptamanii exista posibilitatea de a va odihni periodic in tacere si singuratate, de a imbina afacerile cu placerea. Fortele superioare in acest moment dezarmeaza inamicii tai secreti.

SCORPION

Viziunea ta interioara se poate deschide, pot aparea talente ascunse si poate aparea o dorinta de imbunatatire spirituala. Imperfectiunea vietii pamantesti nu te duce in melancolie, ci trezeste dorinta de a-i ajuta pe cei aflati in nevoie. Capacitatea ta de a atrage atentia celorlalti in aceasta perioada este de netagaduit: farmecul, dorinta de a coopera si simtul umorului vor schimba status quo-ul in bine. Oamenii creativi sau artistici ar trebui sa foloseasca saptamana pentru a-si prezenta si creatiile lor.

SAGETATOR

Castigand venituri din hobby-ul tau, vei simti interes pentru schimbare. De asemenea, puteti spune ca relatiile amoroase contribuie la imbunatatirea situatiei financiare. Ar trebui sa folositi toate oportunitatile in viitorul apropiat, nu va fie teama sa va asumati riscuri. Organizati-va proiectele creative, actualizati si extindeti-va afacerea, prezentati-va activitatile. Faceti planuri, ganditi-va la o strategie de dezvoltare, creati ceva, dar nu abandonati vechiul – aceasta este baza si va va fi de folos.

CAPRICORN

Aveti multe optiuni in toate domeniile. Urmatoarele zile ar trebui sa le dedicati comparatiei, alegerii. Problemele legate de castiguri sunt relevante in zilele urmatoare, dar nu este inca clar ce anume este cel mai benefic pentru tine. Sarcina saptamanii este de a filtra, de a determina directia cea mai promitatoare si de a fi foarte activ in ea. O multime de lucruri noi si necunoscute prind viata, dar poti deveni ingrijorat, nervos pentru ca nu intelegi inca cum pot fi folosite toate acestea. Treptat, totul se va aseza, deja din 5 noiembrie va veni constientizarea.

Citeste si articolul :   Trei zodii care vor avea o saptamana grea incepand de luni

VARSATOR

Creativitatea ta creste, ideile romantice vor deveni realitate. Orice proiecte pe Internet vor fi dezvoltate cu succes si profitabile. Un moment bun pentru a aduna informatii, a reevalua valori si a stabili prioritati. Poate ca a venit momentul sa ne gandim la ce sau de cine este timpul sa ne despartim. Un potential partener intra in viata ta, exista sanse sa-ti cunosti partenerul ideal de viata. Daca visezi de mult sa castigi atentia persoanei care iti place, actioneaza mai curajos.

PESTI

Inspiratia si imaginatia vor trezi dorinta de activitate, munca activa. Interesul tau pentru sexul opus creste, devii mai relaxat, mai indraznet, mai activ in probleme de dragoste, mai usor de luat contact. De asemenea, esti remarcat, ti se dau semne de atentie. Chiar daca apar dificultati si obstacole, totul este spre bine. Ei te structureaza ca persoana – cresti, au incredere in tine, te fac responsabil. Nu te grabi sa renunti la nimic.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.