Horoscop special pentru Revelion 2022! Zodiile care intra invingatoare in noul an

Horoscop de Revelion. Ce asteapta reprezentantii tuturor semnelor zodiacale de la acest Revelion magic si mistic.

Berbec (21.03 – 20.04)

Berbecul trebuie sa fie atent la ideile care le vor veni in minte in timpul sarbatorii de Anul Nou. Intr-o ghirlanda care straluceste pe un pom de Craciun sau in sunete de petarde in afara ferestrei, in mod neasteptat, pot vedea solutia unei probleme importante de viata sau profesionale. In ceea ce priveste emotiile care clocotesc peste margine, astazi nu le puteti ascunde – la urma urmei, este mai bine sa le exteriorizati.

Taur (04.21 – 05.21)

Publicitate

Astrele prezic o intalnire pentru Taur, cu o peroana din viata reala sau din mediul virtual. Acelor reprezentanti ai zodiei care si-au intalnit deja sufletul pereche li se recomanda sa sarbatoreasca Anul Nou in cuplu. Cu partenerul, emotiile negative vor disparea pur si simplu. Apropo, distanta care ii separa pe iubiti nu va deveni un obstacol in calea comunicarii – nimeni nu a anulat inca modul de comunicare video.

Horoscop pentru Revelion 2022!

Gemeni (22.05 – 21.06)

Gemenii sunt sfatuiti sa limiteze consumul de alcool: sub influenta vaporilor de vin, acestia isi pot pierde controlul asupra cuvintelor si actiunilor lor si pot face ceva pentru care isi vor reprosa ulterior. Este deosebit de periculos sa ofensezi din greseala pe unul dintre prietenii sau rudele tale – nu ar trebui sa strici starea de spirit festiva nici a celorlalti si nici a ta.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 23 februarie 2021. Capricornul are sansa sa arate cat de bun este la locul de munca

Rac (22.06 – 22.07)

Racii, datorita obiceiului lor inerent, nu ar trebui sa adreseze cuvinte neglijente cuiva apropiat. Faptul este ca acestea, cel mai probabil, vor fi dictate de frivolitatea si graba unei persoane care vorbeste mai intai si abia apoi gandeste. De ce sa le reprosam acest lucru, puteti arata generozitate si iertare de dragul sarbatorii.

Leu (23.07 – 21.08)

Leii care au inceput sa sarbatoreasca Anul Nou in urma cu cateva zile – ca sa spunem asa, inainte de termen – vor veni la noaptea festiva intr-o stare potrivita pentru sarbatoare. Daca reusesc sa strice buna dispozitie, aceasta poate fi o problema serioasa, anul pentru ei va incepe cu o nota negativa.

Fecioara (08.22 – 09.23)

Astrele sfatuiesc Fecioarele ca de Revelion sa aiba maxima prudenta: nu conduceti masina sub influenta alcoolului, nu aruncati cu petarde, nu mergeti de-a lungul strazilor si aleilor intunecate si pustii. Cu toate acestea, reprezentantii semnului se disting prin prudenta, principalul lucru este ca nu decid ca cineva vrea sa-si limiteze libertatea – in astfel de cazuri sunt capabili de orice excentricitate.

Horoscop pentru Revelion 2022!

Balanta (24.09 – 23.10)

Balanta va petrece Revelionul intr-un mod romantic. Desigur, este putin probabil sa poata merge la Paris la Turnul Eiffel, dar pot auzi mult asteptata declaratie de dragoste sau pot primi o cerere de casatorie. Inutil sa spun ca sarbatoarea lor va capata o nuanta speciala – implinirea viselor si, ca urmare, fericirea.

Citeste si articolul :   Analiza Numerologica a anului 2021. Surprize uriase

Scorpion (24.10 – 22.11)

Scorpionii vor atrage atentia admirativa a tuturor in orice companie s-ar afla. Vor putea sa straluceasca atat in ​​sensul literal, cat si in figurat al cuvantului: se vor distinge nu numai prin aspectul lor de neegalat, ci si prin abilitatile lor intelectuale unice si prin capacitatea de a mentine o conversatie la un alt nivel.

Sagetator (23.11 – 21.12)

Sagetatorul, in ciuda atmosferei festive, va continua sa se gandeasca la sarcinile de lucru pe care va trebui sa le faca imediat dupa Anul Nou. Astrele nu ii vor descuraja de la aceasta ocupatie: au o sarcina importanta – sa se autodepaseasca si sa realizeze mai mult decat in ​​anul trecut. Principalul lucru este sa nu uitati sa beti un pahar de sampanie pentru realizarile viitoare.

Horoscop pentru Revelion 2022!

Capricorn (12.22 – 01.20)

Intr-o atmosfera placuta inainte de vacanta, Capricornii vor putea nu numai sa termine toate treburile de lucru, ci si sa finalizeze treburile casnice: curatenia casei, aseaza masei si se ingrijesc pentru a-si decora sarbatoarea acasa. Nu este surprinzator faptul ca in timpul vacantei vor dori doar un singur lucru – sa se relaxeze in cercul rudelor si al celor dragi.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 5 februarie 2021. Leul trebuie sa fie increzator si sa isi arate toate abilitatile

Varsator (21.01 – 18.02)

Pentru Varsator, tema principala a Revelionului – si, in consecinta, tot anul viitor – vor fi contactele cu partenerii straini: atat de afaceri, cat pe paln personal: toata lumea trebuie sa isi doreasca un An Nou Fericit. Desigur, comunicarea video nu inlocuieste comunicarea personala, dar in absenta altor optiuni, trebuie sa o folositi, mai ales ca va aduce emotii nu mai putin placute.

Pesti (19.02 – 20.03)

Pestii vor avea sansa de a comunica cu oameni cu care nu au mai vazut sau nu au vorbit de mult timp – colegi de clasa, colegi de munca, vechi prieteni. Nu este un fapt ca – datorita tuturor circumstantelor cunoscute – se vor putea intalni de data aceasta, dar nimeni nu ii va deranja sa vorbeasca din suflet si sa-si aminteasca vremurile vechi. Poate ca relatia cu cineva din oamenii iubiti odata va putea continua in anul urmator

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.