Horoscop zilnic, 7 decembrie 2022. Leul nu trebuie sa renunte la obiectivele sale

Este timpul sa facem planuri si sa stabilim resursele necesare pentru a le implementa. Fiti atenti la cuvinte – tot ceea ce s-a spus astazi poate deveni realitate, mai ales minciunile! Fii atent, deoarece vei fi provocat la declaratii neplacute. Avand in vedere caracteristicile perioadei, discursurile tale pot avea consecinte dezastruoase. Timpul este potrivit si pentru practici linistitoare si de armonizare – contemplarea frumusetii, hobby-uri creative de mestesuguri.

Berbec

Universul functioneaza in moduri de neinteles si foarte misterioase. Uneori, el nu ne da ceea ce ce ne dorim noi, ci exact opusul. Dar nu pentru ca vrea sa ne pedepseasca. El cauta sa ofere intelepciune si capacitatea de a aprecia momentul, folosind contraste. Nu te plangi de nedreptate, pentru ca totul este mai mult decat cinstit si corect pentru tine! Intelegeti ca unele dorinte nu va servesc cel mai inalt si cel mai mare bine, incercati sa va reconsiderati intentiile. Doar o reamintire: ceea ce ar trebui sa fie al tau va fi intotdeauna al tau, nimeni nu-ti poate lua de sus ceea ce ti se cuvine. Sfat: Fii recunoscator Universului pentru lectiile de viata.

Taur

Publicitate

Iti asumi riscuri, desi intelegi ca viata nu emite carduri de garantie. Inca esti capabil sa te deschizi fata de oameni, sa-ti arati sentimentele, desi ai fost respins de multe ori. Esti foarte curajos, Taur, iar asta te face o persoana pretioasa, un dar al destinului. Inghititi amaraciunea ramasa si transformati-va intr-un elixir dulce. Tu esti iubire, intreaga lume te iubeste si cu siguranta vei simti mult asteptata reciprocitate. Nu dispera si nu lasa dezamagirea sa usuce sufletul! Sfat: Tine minte, esti iubire si esti iubit.

Gemeni

Fa-ti o favoare si scoate-ti mantia aceea de invizibilitate! Te ascunzi sub jena si modestie excesiva comori pe care multi viseaza sa le atinga! Fa-ti o favoare si arata lumii cea mai stralucitoare si indrazneata versiune a ta. Crede in imposibil si nu avea nicio indoiala, Universul te va rasplati cu un triumf in varf! In aceste zile intri intr-o noua linie temporala in care faima si succesul vor fi insotitori fideli. Doar deschide! Sfat: scoate-ti mantia de invizibilitate si arata-te in toata gloria ta.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 10 septembrie 2020. Scorpionul trece printr-o criza financiara

Rac

Sunteti creaturi incredibile! Creezi adevarata magie si ii inveselesti pe ceilalti, ii inspiri si oferi incredere. In aceasta etapa, esti atat de avansat in abilitati incat esti gata sa amesteci idei incredibile si sa-ti stabilesti obiective foarte ambitioase. Incearca sa gasesti o stare confortabila intre cine ai fost inainte si cine visezi sa devii. O stare confortabila care nu necesita inca fapte si riscuri uriase. Este ca si cum te-ai imagina ca fiind un castigator la inceputul cursei. Un sentiment de inspiratie te va ajuta sa devii mai increzator pe drum, sa vezi mai clar sfarsitul festiv. Nu te gandi la modul in care vei fi perceput, in functie de parerea altcuiva este acum strict interzis. Nu ai nevoie de permisiunea nimanui pentru a fi fericit. Sfat: esti capabil sa faci miracole si puterea ta este enorma – nu o ascunde.

Leu

Vine un moment in calatoria fiecarui cautator cand trebuie facuta o alegere. In cazul tau, aceasta este o alegere intre o viata bine stabilita si o cariera si experimente. Intotdeauna este putin infricosator sa-ti asumi riscuri, dar daca nu-ti lasi inima sa creada intr-un colaps iminent, aripile vor creste in spatele tau! Cu toate acestea, astrele nu sunt sfatuite sa se grabeasca in piscina. Acum este mai bine sa alegeti calea de mijloc. Nu sta pe loc, mergi spre visul tau, dar evita colturile ascutite si asteapta daca este necesar. Fii atent, dar nu renunta niciodata la obiectivul tau.

Fecioara

Publicitate

Astazi, Universul te cheama sa prioritizezi ingrijirea ta, Fecioara. Este nevoie de multa putere pentru a ajuta intreaga lume, nu? Si esti unul dintre cei care nu pot trece de nenorocirea altcuiva. Linia de aici este foarte subtire, dar este important sa o definiti singur si sa trasati o linie rosie. Fii rational, daruirea nebuna te va distruge atat de repede incat nu vei avea timp sa-ti implinesti toate intentiile bune! Pentru a imparti puterea, trebuie sa ai mult din propria ta putere. Nu uita de asta si odihneste-te. Sfat: Incepeti prin a va completa rezervele, apoi aveti grija de ceilalti.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 4 februarie 2024. Balanta trebuie sa aiba grija cu cheltuielile

Balanta

Nu orice dorinta pe care o trimitem in spatiu este indeplinita aici, pe Pamant, iar asta uneori aduce durerea dezamagirii. Dar daca te uiti la lume putin mai larg, e numai bine, Balanta. Probabil ca ai povesti in memorie cand un plan neimplinit s-a transformat intr-o bucurie neasteptata. A fost Universul care ti-a adus daruri, te-a redirectionat catre cursul potrivit. Ea a negat un lucru pentru a oferi un altul mai bun, mai mare, mai important. Trezit sa dezvaluie adevarul. Nu trebuie sa jucati rolul de remorcher cu puteri superioare. Ceea ce ar trebui sa fie al tau este deja al tau – intr-un viitor nu prea indepartat. Sfat: Fii recunoscator pentru ceea ce nu a functionat, nu este o coincidenta.

Scorpion

Este timpul implinirii dorintelor, Scorpion! Ai cumparat cel mai bun bilet de loterie de la soarta, doar a durat ceva timp sa castigi. A venit momentul in care visele incep sa prinda contur in realitatea fizica. Accepta-l ca pe un fapt, crede in succesul tau si actioneaza. Vei putea restabili ceea ce a fost distrus, vei construi unul nou frumos, vei intalni oameni cu ganduri asemanatoare care te vor inveseli si iti vor intari vibratiile. Nu rata oportunitati grozave!Sfat: este timpul ca dorintele tale sa devina realitate, profita de moment!

Sagetator

Daca cineva este indragostit de voi – cu adevarat, nu exista loc de indoiala si presupuneri, Sagetatori. Cand intalnesti o astfel de persoana, te vei simti in siguranta. Poti sa-ti dai jos armura si sa-ti dezvolti sufletul fara teama de a fi lovit din spate. Pentru ca iubirea neconditionata este evidenta, nu necesita dovezi. Ai incredere in ceea ce spune intuitia ta chiar acum. Si nu uita, meriti dragoste la fel de mult ca oricine altcineva. Meriti tot ce ai cerut si mai mult. Sa stii ca adevaratul sentiment nu poate fi inlaturat sau luat, deschide-ti inima cu mai multa indrazneala. Sfat: stii odata pentru totdeauna ca meriti iubire neconditionata!

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 27 mai 2021. Taurul va avea noroc toata ziua

Capricorn

Astazi stelele iti amintesc de importanta unei bune dispozitii. Daca te simti epuizat, acesta este un semn ca trebuie sa fugi spre cea mai apropiata iesire. Daca va inaltati si simtiti un val de energie, luati asta ca o confirmare a alegerii corecte. Vorbeste cu corpul tau, asculta cu atentie. Toate vibratiile interioare trebuie sa aiba ecou in actiunile tale. Fa ceea ce umple sufletul si da putere invelisului fizic. Numai lucruri placute, odihneste-te de dragul muncii viitoare fructuoase . Sfat: Gasiti o insula de pace si buna dispozitie pentru a conserva energia.

Varsator

Te trezesti cu usurinta si lumina in inima ta. S-ar putea sa simti ca ceata s-a ridicat. Puteti vedea curcubeul in spatele norilor. Totul capata forma potrivita, gandurile sunt intruchipate in actiunile potrivite si atrag evenimente minunate. Se intampla daca astepti, daca esti pregatit. Dar ai nevoie si de altceva – capacitatea de a oferi putin din lumina ta, din dragostea ta acestei lumi. Fii generos si deschis, recunoscator si primitor.  Sfat: imbraca-ti cel mai dezarmant zambet si mergi sa cuceresti lumea!

Pesti

Viata ta nu este menita sa fie controlata. Nu este menit sa fie manipulat si controlat de altcineva. Nici macar tu insuti nu esti intotdeauna capabil sa tii soarta in propriile maini, transformarile sale sunt imprevizibile, este capabil de surprize incredibile. Fie ca va place sau nu. Expira si elibereaza, Pesti. Nu incerca sa tii totul in ordine. Sunteti acolo unde trebuie sa fiti si va aflati intr-un camp energetic al miracolelor chiar acum. Luati pozitia de observator. Uita-te unde duce Universul, pentru ca el este cea care organizeaza miracole in numele tau. Sfat: Te afli intr-un camp energetic al miracolelor – bucura-te!

Publicitate

Autor