Horoscop zilnic, 13 iunie 2023. Gemenii trebuie sa se puna pe primul loc

Berbec

Nu tot ce este in viata noastra acum va ramane pentru totdeauna, tu insuti stii asta. Uneori se intampla evenimente vesele sau foarte amare pentru a ne ajuta sa ne vindecam. Da, vindecarea prin incercare este grea, dar necesara. Aliniati-va viata chiar acum, alegand lucruri care va linistesc, va leaga si evoca sentimentul de a reveni acasa. Si lasati elementele inutile ale vietii sa se dizolve in acest moment si sa plece, asa ar trebui sa fie. Stai acasa si gandeste-te la visele tale. Este cel mai important. Sfat: Petrece ceva timp singur pentru a te cunoaste mai bine.

Taur

Ati muncit din greu pentru a va elibera de povara opiniei tertilor. Asa ca, in primul rand, da-ti o palma pe spate. Si in al doilea rand, conectati-va la o viata stralucitoare in viitor. Zilele tale alb-negru sunt in urma ta si ai urcat cu succes pe scara metaforica. Este timpul sa pui o noua baza si sa urmaresti imaginea grandioasa a destinului tau. Vino in prim-plan, vorbeste tare si indraznet, lasa-te sa vezi cine esti. Nu ramane blocat in modul sindrom de impostor. Sfat: nu trebuie sa multumiti tuturor si sa traiti dupa regulile altcuiva.

Publicitate

Gemeni

Aceasta este cea mai buna zi pentru a spune da la ofertele tentante ale sortii. Experimenteaza, esti liber, intreg Universul este de partea ta! Treci la treaba si lasa viata sa te ia prin surprindere. Inchide ochii si lasa-ti mintea sa rataceasca in necunoscut. Ce vezi, ce simti si ce iti face viata mai plina si mai fericita? Ai incredere in intuitia ta pentru a te duce acolo unde trebuie sa fii. Sfat: Nu lasati perceptiile altora sa va influenteze deciziile si actiunile.

Rac

Ai iesit din zona ta de confort, te-ai dovedit ca un razboinic, ti-ai depasit propriile limite. Si iata-va – traiti-va scopul si indreptati-va spre el in toate felurile. Satisfactia materiala, emotionala si mentala sunt darurile tale binemeritate din Univers. Foarte curand te vei simti in sfarsit observat si recunoscut. Uite, pui deja bazele unui viitor mai luminos! Fa ceea ce te face sa stralucesti in prezent si vei ajunge acolo unde vrei sa fii indiferent de calea pe care o alegi. Sfat: Viseaza, lasa-te purtat, lasa viata sa-ti intoarca capul!

Citeste si articolul :   Horoscop de BOBOTEAZA, 6 ianuarie 2022. Ziua MARILOR SCHIMBARI

Leu

Leu, sa-ti doresti doua lucruri diferite in viata nu este intotdeauna un lucru atat de rau. Sa nu crezi ca ceri prea mult. Este mai bine sa presupunem ca primesti ceea ce a fost intotdeauna al tau. Dorintele diametrale si evenimentele ambigue sunt capabile sa se echilibreze miraculos intre ele intr-o armonie perfecta. Luati un moment astazi pentru a va bucura de apa rece in timp ce va spalati pe fata, de aroma cremei de fata preferate si de ceaiul fierbinte , faceti totul pentru a va simti complet relaxat. Si mai departe. Prezentarea momentului gloriei tale nu este un miraj, totul este inainte!

Fecioara

Daca simti ca esti blocat intr-o cantitate nesfarsita de reflectii. Incercati sa gasiti o oglinda care sa nu distorsioneze imaginea. O singura imagine a ta este reala. Intoarce-te la el si nu mai incerca sa fii altcineva. Puterea ta consta in individualitatea ta. Apreciaza-te. Mergi inainte si ai curajul sa treci peste toate obstacolele si sa faci un pas inainte in propria ta viata. Lasa-ti alegerile sa se bazeze pe bucurie si placere, nu pe fricile de viitor sau greselile trecutului. Sfat: decide cu inima, totul in rest sunt conventii de prisos.

Balanta

Gandeste-te la viata ta in termeni de polaritate: trecut si prezent, bine si rau, bine si gresit si asa mai departe. Dar exista intotdeauna o cale de mijloc si esti un maestru in a-l gasi in orice. Stii sa negociezi cu oamenii, sa le rezolvi problemele si sa dai sfaturi practice. Ai putea sa faci aceeasi isprava pentru tine astazi? Doar pentru ca este timpul sa-ti faci viata mai stralucitoare si mai pozitiva.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 9 decembrie 2021. Pestii au noroc pe plan financiar

Scorpion

Fie ia o pauza, fie daca ai avut deja o pauza, intoarce-te la munca cu incredere deplina in calea ta, Scorpion. Reveniti la elementele de baza, fa mai mult din ceea ce te face sa te simti fericit, incearca sa iesi din mlastina rasfatandu-te cat mai des posibil. Da, meriti, esti demn, ai dreptul. Rutina indatoririlor se transforma mai devreme sau mai tarziu intr-o mlastina – cu cat mai departe, cu atat este mai greu sa iesi. Ai grija de tine si de nevoile tale. Gaseste bucuria si nu te lasa. Sfat: incearca macar uneori sa faci ceea ce vrei, si nu ceea ce „trebuie”.

Sagetator

Poate ca ati spus recent „da” la ceva care ar putea parea cu adevarat util. Poate te-a facut sa simti ca lucrurile au revenit in sfarsit la normal. Nu-ti fie teama sa sperie norocul si bucuria. Exista un curent subteran de frici si nervozitate care vine din trecut si poate chiar sa patrunda in realitatea actuala. Nu, acesta nu este un semnal de alarma, ci doar o sansa de a gusta din viata pe care o doriti si de a va face sa va impingeti sau de a va oferi ocazia de a va reevalua prioritatile si viziunea pentru viitor. Principalul lucru este sa nu va fie frica si sa continuati. Sfat: Nu lasati falsitatea momentului sa va faca sa va puneti la indoiala valoarea.

Capricorn

Nu sunteti singuri, Capricorni, sunteti vazuti, auziti si intelesi. Acum ai incredere in instinctul tau si apeleaza la tribul tau chiar acum. Nu trebuie sa o faci singur, nu trebuie sa duci fiecare batalie la limita. Tot ce trebuie sa faci este sa ceri ajutor. Impartaseste-ti dorintele si lasa cosmosul sa ti le aduca. Economisiti energie si nu incercati sa imbratisati imensitatea. Este mai important sa nu va sprijiniti cornul pe obiectivul dvs., ci sa va indreptati punctele forte si talentele in directia corecta.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 2 decembrie 2023. Vesti grozave pentru trei zodii in a doua zi de iarna

Varsator

Varsator, sunteti protejat de univers, asa ca nu faceti nimic din teama de a pierde oameni sau lucruri. In loc sa te gandesti prea mult la grijile tale, directioneaza aceasta superputere obsesiva catre creatie. Ia-ti fraiele vietii in propriile maini si mergi mai departe cu entuziasm vesel. Ingerii vor prelua! Asculta acum doar glasul inimii tale, el nu va insela. Nu ai idee cat de usor este sa traiesti in armonie cu sentimentele tale! Ai incredere in tine si totul se va rezolva! Sfat: Nu cere sfaturi, profita la maximum de intuitia ta.

Pesti

Exista o diferenta intre „a se preda vietii” si „a merge cu fluxul”. Prima te face sa te simti neputincios, in timp ce a doua te ajuta sa-ti amintesti ca puterile divine lucreaza cu tine si ca in cele din urma esti invincibil. Stabiliti limite clare si cereti-va mentorilor sa va ajute. Nu numai ca ai misiunea de a-i ajuta pe ceilalti, dar ai si o responsabilitate uriasa si nu mai putin importanta fata de tine. Lepadarea de sine este un fel de tradare si va trebui sa plateasca un pret mare pentru asta. Nu uita niciodata de asta. Sfat: a-ti ajuta aproapele este bine, dar nu uita de tine si de obiectivele tale.

Publicitate

Publicitate

Autor