Horoscop zilnic, 8 decembrie 2022. Pestii trebuie sa invete sa traiasca in armonie cu ei insisi

Luna in crestere in semnul Pestilor cere un inceput – este timpul sa incepeti sa va implementati planurile. Impingerea pe care ti-o dai astazi va fi un sprijin bun pe tot parcursul lunii. Nu amanati pentru mai tarziu, toate investitiile de efort si bani din aceasta zi vor da roade cu rezultate tangibile. Incercati sa actionati intentionat si rational, nu pierdeti energia in zadar. Orice fel de calatorie va avea, de asemenea, succes – folositi fiecare oportunitate pentru aceasta aventura.

Berbec

Cuvintele au o putere incredibila, stii asta. Sunt capabili sa readuca la viata si chiar sa priveze dorinta de a trai. Gandeste-te la tot ce le spui altora, incearca ceea ce s-a spus pentru tine – aceasta este o practica foarte utila. Daca v-ati gandit sa va scrieti gandurile, sa lucrati la propria lucrare sau sa va actualizati blogul, acum este momentul sa o faceti! Magia cuvintelor este inexplicabila, dar evidenta. Salveaza cu urari de bine, iar aceasta binecuvantare se va intoarce la tine cu inspiratie si forta noua. Sfat: Cuvintele tale au puterea de a vindeca, foloseste-le in mod corespunzator.

Taur

Publicitate

Uneori, chiar si propriile noastre fundatii, dezvoltate de-a lungul anilor si experientei, sunt puse sub semnul intrebarii. Soarta este un lucru complicat, transformarile sale sunt imprevizibile, iar evenimentele schimba uneori complet o persoana si viziunea sa asupra realitatii. Daca te simti inconfortabil, cu greu te hotarasti asupra pasilor importanti, gandeste-te – poate ca problema nu este in lumea din jurul tau, ci in tine. Este dificil sa rezisti convingerilor si tiparelor tale invechite, iar schimbarea stilului tau de viata este, de asemenea, dificila. Dar iesirea din zona ta de confort este spatiu pentru crestere. Vocea interioara care cere schimbare nu este minciuna, asculta. Sfat: este posibil ca principiile tale de viata sa fie reevaluate.

Gemeni

Majoritatea obiectelor tale pasionale sunt stralucitoare si extraordinare, spre invidia tuturor celor din jur. Dar te fac sa te simti vazut si auzit, Gemeni? Sunt ei interesati activ de povestea ta, de marea dezvoltare a vietii tale? Amintiti-va ca principalul lucru este reciprocitatea. Acum este cel mai bun moment pentru a deveni un partener deschis si onest, pentru a-ti exprima nevoile si dorintele. Nu urmariti de neatins, cautati apropierea si securitatea. Amintiti-va, persoana potrivita nu va va acuza sau va va spune niciodata ca pretindeti prea mult. Sfat: nu cauta dragoste, ca intr-un basm, cauta reciprocitate si fidelitate.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 23 decembrie 2020. Balanta nu trebuie sa mai repete greselile din trecut

Rac

Nu trebuie sa evitati un dialog deschis, o descriere sincera a sentimentelor, cuvintele de dragoste si afectiune. Da, toate acestea te pot pune intr-o pozitie slaba, te pot face sa ridici armura si sa-ti expui inima unei lovituri. Dar altfel nu vei cunoaste fericirea relatiilor cu adevarat apropiate, nu vei intelege intreaga valoare a uniunii tale. Multi oameni isi traiesc intreaga viata in tensiune, incercand sa fie un personaj fictiv, un erou pentru partenerul lor. Ei percep relatiile ca pe o munca, isi indeplinesc datoria, uneori fac ceea ce nici macar nu cred. Acesta este scopul tau? Are sens? Afla cat de usor este sa respiri pentru oamenii care se iubesc cu adevarat, cu toate defectele. Nu vei dori altfel daca incerci. Sfat: Nu-ti fie frica sa apari si chiar sa fii vulnerabil.

Leu

Nu toata lumea va dansa cu tine dansul vietii pana la sfarsit. Intreaga lume este un joc si exista personaje care te pot lasa la jumatatea drumului. Realizati ca fiecare sfarsit contine potentialul unui nou inceput. Cu cat accepti mai mult fiecare situatie pentru ceea ce este, cu atat iti va fi mai usor sa sari inapoi in fluxul vietii. Nu merita sa lupti pentru ceea ce a disparut deja, sa inviezi mortii, sa lupti pentru adevarul tau acolo unde nu se aude. Du-ti adevarul mai departe celor care sunt vrednici. In loc sa lupti, uneori este mai bine sa mergi cu fluxul. Inima ta iti va spune cand sa o faci. Sfat: este timpul sa nu mai rezistati si sa reveniti in fluxul vietii.

Fecioara

Aruncati fricile, Fecioare, si odata cu ele intrebarea „de ce”. Universul are un plan pentru tine si, in fiecare moment al vietii tale, te conduce pe o cale uimitoare catre un loc mai bun. Aceasta este calea acumularii de intelepciune, calea dezvoltarii. Si daca o persoana este capabila sa creada in puteri superioare, permiteti-i sa arate calea cu semne secrete si sa-si urmeze intuitia, i se vor deschide cunostinte incredibile. Nu este nevoie sa prezici viitorul, trebuie sa fii surprins de prezent! Acum este un moment grozav pentru relatiile interpersonale – parasiti lucrurile aparent importante si petreceti timp cu familia si prietenii. Fa dupa inima ta. Soarta insasi iti vorbeste prin ea. Sfat: nu controlati, lasati lucrurile sa se dezvolte in moduri neasteptate.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 1 octombrie 2020. Sagetatorii au parte de o veste buna la locul de munca.

Balanta

Iata adevarul: daca vrei sa bei sampanie fina intr-un loc frumos, va trebui sa incetezi sa mai sorbi vin in camera ta intunecata. Portul plictisitor nu face decat sa va sporeasca setea si sa va restrangeti optiunile. Ramane doar sa turnati in pahar din nou si din nou – nu veti parasi niciodata camera si aceasta va fi o greseala. Nu mai suporta o existenta mediocra. Cel mai important, nu mai lasa pe cineva sa te trateze ca pe o optiune. Bucura-te, sarbatoreste, misca-te!

Scorpion

Nu-ti pierde viata asteptand, Scorpion. Nu va pierdeti intr-o retea de intrebari, indoieli si nesigurante. Asculta-ti intuitia si risca. Nu vei regreta aceasta decizie! Cea mai buna parte a calatoriei pe care urmeaza sa o faci este ca nu exista garantii. Relaxati-va, simtiti entuziasmul, setea de impresii, surprize. Accepta-le, ca orice alta experienta, cu recunostinta. Actioneaza la porunca vocii interioare si nu pentru ca „este necesar”. Sfat: risca si ai incredere in tine, intuitia iti va spune calea cea buna.

Sagetator

Universul ti-a pregatit un dar de speranta, vindecare, dragoste, romantism si abundenta. Te afli intr-un moment grozav cand poti face o alegere. Sunt multi oameni in jur care vad frumusetea . Vor sa fie mai aproape. Nu toata lumea este pregatita sa-si deschida sentimentele, asa ca este important sa fii atent. Astrele va cer sa nu profitati de situatie pentru a va bucura de tandretea fiecarui fan. Aceasta mlastina te va trage cu capul, creand riscuri mari. Mai bine gandeste-te la cine ai nevoie. Sfat: Renuntati la conexiunile trecatoare in favoarea relatiilor pe termen lung

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 4 septembrie 2023. Acesti nativi culeg roadele muncii depuse pana acum

Capricorn

Sfarsitul unui proiect este rareori la fel de interesant ca inceputul. Dar trebuie sa-ti faci treaba – in beneficiul tau si al echipei. Motiveaza-te sa continui, chiar daca vrei sa tragi un pui de somn. Incercati sa profitati la maximum de timpul dvs., cautati inspiratie. Contempleaza, fa sport si mentine creativitatea, distreaza-te. Distragerea atentiei de la rutina va va ajuta sa va preluati rapid munca la momentul potrivit. Diversitatea in viata ajuta la distribuirea competenta a fortelor. Sfat: Motiveaza-te sa finalizezi toate lucrurile si proiectele pe care le incepi.

Varsator

Este timpul sa va profitati de latura ambitioasa si sa puneti cel mai profund plan in actiune. Pasirea in necunoscut este intotdeauna infricosatoare. Luati acest amestec ametitor de entuziasm si frica ca pe un semn ca sunteti pe calea cea buna. Amintiti-va ca toata munca voastra grea va da roade atunci cand aveti indoieli. Cat despre problemele inimii, astrele va cer sa faceti si aici un pas indraznet. Nu lasa frica de respingere sa te controleze. Frica distruge sansele de succes in toate domeniile vietii. Sfat: Angajeaza-ti partea indrazneata si ambitioasa astazi!

Pesti

Nu numai tie iti este greu sa refuzi evaluarea din exterior. Toata lumea are nevoie de incurajare din cand in cand si uneori au nevoie de critici. Dar merita sa facem din respectarea standardelor altor oameni sensul vietii? In niciun caz. Cel mai bun mod de a folosi opiniile celorlalti este sa ascultati si sa luati nota. Nu trebuie sa asculti de fiecare data. Principalul indicator al deciziei corecte va fi linistea ta sufleteasca. Daca esti increzator, nu asculta pe nimeni. Sfat: nu te lupta cu opiniile celorlalti, traieste in armonie cu tine insuti.

Publicitate

Publicitate

Autor