Neti Sandu, horoscopul de astazi pentru toate zodiile. Cine pierde, cine castiga

Horoscop cu Neti Sandu. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru astazi.

HOROSCOP 26 IUNIE 2020 BERBEC

Se poate sa petreceti o zi, doua in alta localitate la aer, la odihna, ca sa va recapatati buna dispozitie, tonusul. Poate umblati dupa niste acte de casa, daca nu le puteti obtine online, si o sa puteti inchiria, sau poate vindeti o casa, un teren, daca nu cumva o sa va construiti voi o casa.

HOROSCOP 26 IUNIE 2020 TAUR

Publicitate

Voi poate-aveti de facut un consiliu de familie, cu copii, nepoti, veri, cumnati, sa vedeti daca faceti un concediu in familie, poate mai restrans, asa. O sa-ncheiati o situatie scriptica si sa treceti la nivelul urmator de studiu, de lucru, c-aveti de atins un obiectiv cu bataie lunga.

HOROSCOP 26 IUNIE 2020 GEMENI

S-ar putea sa luati o decizie referitoare la ratele pe care le-aveti de achitat si o sa va gestionati cu cap banii. O sansa de a va spori veniturile – poate e de lucru la ceva – de sezon si o sa fiti de acord sa munciti o perioada ca sa mai faceti rost de niste bani.

Citeste si articolul :   4 zodii s-ar putea imbogati in 2023. Esti una dintre ele?

HOROSCOP 26 IUNIE 2020 RAC

Poate-o sa cereti un imprumut unei banci, chit ca-l lasati pe anul viitor, ca sa va luati o casa, s-aveti unde sa locuiti cu persoana cu care-o sa va casatoriti. O sa va puteti bucura de niste confirmari, si-o sa luati si bani, poate si din urma, si se poate sa mai aveti de achitat si unele datorii.

HOROSCOP 26 IUNIE 2020 LEU

Vin niste bani si poate va hotarati sa dati o fuga la mare , sau la munte, ori in vizita la cineva de prin tara – de undeva. Poate v-ati gasit inca un proiect la serviciu si-atunci si banii or sa fie mai multi si tot asa va fi pana la sfasitul anului, cu munca si iar munca.

Publicitate

HOROSCOP 26 IUNIE 2020 FECIOARA

Se poate sa faceti niste achizitii, poate dati o raita pe la magazine si luati ce-aveti nevoie, ca lista e lunga. Intalnire cu cineva care are ganduri mari cu voi si o sa puteti lucra impreuna, asa cum la fel de bine puteti avea activitati deconectante, plecati pe undeva.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 29 noiembrie 2023. Noi oportunitati pentru mai multe zodii

HOROSCOP 26 IUNIE 2020 BALANTA

O sa mai adaugati niste originale, niste copii – daca vi se da voie cand o sa depuneti actele pentru un job, un credit sau altceva. Va pregatiti de o relansare si sunt oameni in jurul vostru dispusi sa va-ntinda o mana de ajutor, la nevoie si o sa va descurcati fara probleme.

HOROSCOP 26 IUNIE 2020 SCORPION

Poate va cheama cineva in strainatate, sau chiar prin tara pe undeva si va rupeti doua zile si va duceti, sau in concediu. O sa perfectati niste acte ca sa incheiati o situatie scolara, poate fi si a copiilor vostri si sa vedeti ce faceti mai departe, treceti la nivelul urmator, sau va opriti.

HOROSCOP 26 IUNIE 2020 SAGETATOR

O sa iesiti la plimbare, mai scapati de stres si de alte apasari, ca sa va revigorati. Revin vremurile bune in dragoste, poate va si casatoriti, fie si la anul ca sa vina lumea si o sa-ncepeti o viata noua si frumoasa.

Citeste si articolul :   Horoscop Taur septembrie 2021

Citeste mai multe pe Stirileprotv

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.