Lidia Fecioru, care sunt visele care iti pot schimba viata

Lidia Fecioru a spus la Antena 3 care sunt visele care  ne pot schimba viata.

“Noi toti avem subconstientul incarcat cu tot felul de informatii. Fiecare traieste, are trairi, sentimente, trec multi prin probleme, prin stres. Iar in perioada de stres, tot timpul, visele noastre vor fi mai grele.

Pentru ca ce traim noi, temerile noastre, fricile noastre, sunt cele care ne vor da intotdeauna cosmaruri. Exista si ego-ul din noi si tot ce tine de sentimente.

Un gand creeaza inca zece. Adormim cu subconstientul incarcat si tot ce inseamna aceste ganduri. Destul de uratele pentru noi pentru ca nu ni se odihneste mintea.

Publicitate

V-am invatat sa intram in stare Alpha: sa numaram inapoi de la 100 inainte de a adormi. Facand chestia asta nu vom mai da voie creierului nostru sa mai aiba alta ocupatie decat a se gandi la urmatorul numar si astfel nu mai dam voie mintii sa ne controleze starea.

Citeste si articolul :   Sfatul zilei de duminica, 12 septembrie 2021, cu Catherine Viguié. Venus isi pune amprenta pe viata zodiilor

Visele care iti pot schimba viata

Daca stam sa traim supararea noaptea in pat ne imbolnavim. Stresul este cea mai mare sursa de imbolnavire. Grijile, problemele, supararea, ciuda, toate chestiile astea sunt ca un pic de otrava pe care noi, inainte de a dormi, ne-o turnam in interiorul nostru.

Inainte de a dormi trebuie sa spunem o rugaciune, sa spunem ce ne dorim, sa fim sanatosi. Ultima informatie pe care o spunem, aia va functiona.

Eu ii rog pe oameni sa faca acest exercitiu. Sa nu mai puna ceasul sa sune, dar inainte sa adoarma sa spuna ora la care vor sa se trezeasca si functioneaza ceas.

Mintea te minte. Creeaza tot felul de monstri. Tine-ti mintea ocupata.

Oricand e importanta rugaciunea, mai ales cea insotita de o lumina.

Visele repetitive – un semn sa facem ceva

Visele vin intotdeauna cu atentionari, dar multi nu le iau in considerare, multi nu le tin minte.

Visele in care zbori

Exista mai multe interpretari, iar o varianta mai moderna, tot ce inseamna levitatie, ca plutesti, inseamna efectiv ca lupti ceva pentru ce iti doresti si incerci sa faci sa fie mai usor. Noi trebuie sa tinem cont de ele si sa le actionam exact in momentul respectiv.

Citeste si articolul :   Lidia Fecioru: Ce se intampla cu femeile dupa varsta de 40 de ani

Levitata poate sa dea si niste atentionari de probleme cardiace pentru ca ori ne-am suparat inima ori am fost prea obositi si s-au strans prea multe. Inseamna ambitia noastra de a ne indeplini planurile.

Apa intr-un vis sau cascada in vis

Cascada inseamna de fapt apa. E foarte important daca apa e curata sau murdara. Pentru ca a te zbate intr-o apa murdara inseamna a trai intr-o nefericire, dar o apa curata e o informatie care trebuie sa vina catre noi. Trebuie sa ne uitam daca in cascada exista o piatra sau ceva care obstructioneaza apa.

Apa inseamna puritate, un nou inceput.

Dinti in vis

Povestea cu dintii din vis are multe conotatii si daca le luam si pe cele actuale este ca trebuie sa contextualizam. Exista persoane care scrasnesc din dinti in somn, iar asta inseamna stres.

Semnificatia visului este legata de stres. Daca visezi ca iti cade un dinte, din fata, automat cineva apropiat l-ai pierdut, moare.”

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.