Lidia Fecioru: Lectiile pe care trebuie sa le invete fiecare zodie pana la final

Lidia Fecioru ne spune care sunt lectiile pe care zodiile trebuie sa le invete pana la final. Bioenergoterapeutul a dezvaluit la Antena 3 lectia pe care o primim  in functie de zodie.

“Berbec – Trebuie sa invete, sunt constienti ca au probleme. Trebuie sa ia viata in piept si sa aiba incredere in ei.

Taur – Trebuie sa invete sa isi infrunte temerile. Frica zilei de maine nu trebuie sa o aiba.

Gemeni – Trebuie sa invete sa nu isi ignore emotiile. Ei in momentul in care au o situatie, vine dualul.

Publicitate

Rac – Trebuie sa invete sa traiasca prezentul. Ei nu traiesc decat ce a fost in trecut si ce va fi in prezent. Se ataseaza de foarte multe lucruri care ii inconjoara.

Leu – Trebuie sa invete sa renunte la trecut. Se duc pentru ca ei nu uita. Nici nu iarta, nici nu uita, ignora.

Fecioara – Trebuie sa invete sa nu isi faca griji pentru lucrurile marunte. Sunt tipicare. Trebuie sa invete sa nu mai faca chestia asta si sa nu acorde atentie deosebita lucrurilor.

Citeste si articolul :   Cum sa obtineti recolta de ceapa care sa va ajunga pe un an intreg – din experienta unui gradinar

Balanta – Trebuie sa invete sa renunte la cei de care ii pasa cel mai mult. Sa ii indeparteze putin. Trebuie sa vezi daca doar tu ii iubesti.

Scorpion – Trebuie sa invete ca uneori este bine sa spui ce ai pe suflet. Ei sunt introvertiti, nu prea vorbesc despre nimeni si nimic.

Sagetator – Trebuie sa invete sa nu mai fuga de probleme. Sa infrunte problemele pe care le au, ca sa mearga mai departe cu visele si cu dorintele.

Capricorn – Trebuie sa invete ca viata nu este numai fericire si bucurie.

Varsator – Trebuie sa invete sa fie sinceri cu ei insusi si cu cei din jur. In interior, lucrurile nu sunt atat de bine. Trebuie sa invete sa se vindece.

Pesti – Trebuie sa invete sa isi faca tot ce isi propun. Trebuie sa iasa din blocajele lor. Trebuie sa deschida aripile, sa stie unde vrea sa zboare.”

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.