Ce vor insemna visele noastre in perioada 16 – 19 septembrie. Vor fi printre ele profetice

Sa aveti incredere in vise sau nu – fiecare decide de la sine. Fiind un produs al subconstientului, au propriul lor inteles – poate nu intotdeauna clar pentru noi .

Noaptea dintre 16 si 17 septembrie

Visele din aceasta noapte sunt profetice si se implinesc exact la timp. Trebuie sa nu spuneti la nimeni ceea ce ati visat. Principala caracteristica distinctiva a visului profetic este stralucirea sa neobisnuita si detaliile memorabile. Este ca si cum ai vedea cu adevarat evenimentul in realitate. De fapt, asa este. Visul va avea final, acesta nu se va intrerupe la mijloc. Cand te vei trezi vei avea emotii puternice.

Noaptea dintre  17 si 18 septembrie

Visele din aceasta noapte sunt adesea neplacute , dar trebuie sa le acordati atentie – spun despre ceea ce impiedica o persoana sa avanseze – atat in ​​cariera sa, cat si in viata sa personala. Intriga unui vis nu poate fi vizualizata direct – orice indiciu va fi criptat, prin urmare, cu cat o persoana isi aminteste mai multe simboluri, cu atat mai corect si mai detaliat le va dezlega.

Citeste si articolul :   Pana la sfarsitul anului, 3 semne zodiacale vor experimenta fericirea

Noaptea dintre 18 si 19 septembrie

Visele acestei nopti sunt goale – nu se implinesc si nu poarta informatii importante, asa ca, in majoritatea cazurilor, pot fi ignorate imediat dupa ce te trezesti dimineata. Exceptia sunt acele cazuri in care visul nu poate fi uitat in niciun fel. Intr-o astfel de situatie, trebuie analizat cu atentie.

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.