Horoscop cu Neti Sandu. Reusite mari pentru trei zodii

Horoscop 25 octombrie 2021. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv,  previziunile astrale. Afla ce se intampla cu zodia ta.

BERBEC

Poate-ati aranjat cu niste producatori particulari ca sa va aduca produse bio, ca tineti prea mult la sanatate ca sa nu apelati la astfel de surse. O sa va impuneti punctul de vedere ca sa obtineti maximum din ce se poate la o negociere, pentru ca partea advers[ nu vrea fifty fifty, ci sa castige ea integral – si nu se accepta.

TAUR

Publicitate

E de lucru la serviciu, sunt si treburi de familie de rezolvat si o sa fiti ocupati, intr-adevar, pana peste cap, dar se vor vedea si rezultatele. O sa va recuperati banii pe care i-oti fi investit in ceva care-a produs, si acum o sa va extindeti, ca lucrurile incep sa mearga de la sine si ati prins curaj.

GEMENI

Se poate sa lucrati si in paralel la ceva care sa v-aduca bani in plus si o sa fie un confort financiar. Sunt niste oameni carora le pasa de voi si o sa primiti o atentie speciala, cei care va datoreaza bani or sa faca bine sa vi-i dea si sa aveti parte de castiguri.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Reusite mari pentru trei zodii

RAC

Cu putini bani o sa va puneti garderoba la punct si o sa creati o stare de spirit mult mai buna. E o atmosfera mai creativa la serviciu si-o sa luati si mai multi bani, poate-or fi ceva restante, sau vine din alta sursa un castig suplimentar.

LEU

Munca de echipa o sa dea rezultate in perioada asta, dupa ce ati avut dificultati de comunicare la nivel de grup, acum o sa lucrati sincron. O sa va puteti reface viata sentimentala, o sa-i acordati mai mult credit fiintei iubite si va puteti muta impreuna, si sa va si casatoriti cat de curand.

FECIOARA

Publicitate

Se poate sa faceti niste schimbari pe-acasa c-aveti nevoie de un spatiu de lucru si ca sa se si poata invata, sa fie multifunctional. Din banii stransi o sa mai luati diverse lucruri pentru casa si o sa va pregatiti si pentru iarna, cu conserve si ce mai faceti de obicei, lucruri migaloase, deloc ieftine.

BALANTA

Citeste si articolul :   2023 va fi un an exceptional pentru aceste 5 zodii

O sa luati o decizie referitoare la masina pe care-ati vrea s-o schimbati, daca nu se mai poate repara in service. Lucrurile pe care le-ati mai incercat cu ceva timp in urma si nu v-au iesit, acum va reusesc, ca aveti inspiratie si s-a activat si simtul practic – succes pe toate planurile.

SCORPION

O sa recuperati niste bani si o sa puteti lua diverse lucruri dupa care tanjiti de multa vreme, ca ati tot facut economie.

SAGETATOR

Va cauta cineva sa va ceara scuze ca a lipsit de la o-ntalnire si o sa dati dovada de intelegere si de generozitate. Va-ngrijiti de voi, de felul in care aratati, de sanatate, dar si de ai vostri, sa fie toata lumea sanatoasa ca ati fost prinsi cu obligatiile de serviciu.

CAPRICORN

Se poate sa primiti un ajutor din partea unor rude, pot fi preparate de sezon, sau altceva de care-aveti nevoie. Se poate sa primiti niste bani fie de la serviciu, fie din particular si sa luati cate ceva pentru casa, si restul il puneti la pastrare ca s-aveti o rezerva.

Citeste si articolul :   Ce vara te asteapta in functie de semnul zodiacului

VARSATOR

Voua, proiectele care tin de scoala va reusesc si o sa faceti progrese, ca vreti sa ajungeti number one – tot e anul vostru. Vestile bune de la colaboratorii de prin alte zari, sosesc, o sa dezvoltati afacerile si nici banii nu se vor lasa mult asteptati, ca exista finantare pentru proiectele voastre.

PESTI

Va pregatiti de o relansare, va faceti reclama, va mai asociati cu niste oameni ca sa fie mai usor, pentru sustinere. Se poate sa castigati niste bani in plus si sa va asigurati un trai mai bun, poate si confortul de-acasa va fi mult imbunatatit si o sa-i faceti fericiti pe ai vostri.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.