Doliu in lumea cinematografiei internationale. Indragitul actor s-a stins la 59 de ani

Este doliu in lumea filmului! Actorul James Michael Tyler, cunoscut pentru rolul lui Gunther din serialul „Friends”, a incetat din viata la varsta de 59 de ani.

Acesta dezvaluise, in iunie, ca sufera de cancer la prostata, ajuns in stadiul patru. Actorul primise diagnosticul in septembrie 2018, dupa un examen de rutina.

Boala grava i-a afectat oasele si nu a mai putut merge.

“Lumea il cunostea ca Gunther… dar cei dragi lui Michael l-au cunoscut ca actor, muzician, sustinator al constientizarii cancerului si sot iubitor”, a precizat familia sa intr-un comunicat. “Michael a iubit muzica live, incurajarea echipei sale Clemson Tigers si se afla adesea in aventuri distractive si neplanificate. Daca il intalneai o data, iti faceai un prieten pe viata”, scrie The Guardian.

Publicitate

Vedetele din „Friends” Jennifer Aniston si Courteney Cox i-au adus duminica un omagiu actorului.

„Gunther” a aparut si in „Friends: The Reunion”

Publicitate

“Friends nu ar fi fost la fel fara tine. Iti multumim pentru rasul pe care l-ai adus in serial si in vietile noastre. Ne vei lipsi atat de mult”, a spus Aniston, care a jucat rolul iubirii neimpartasite a lui Gunther in serial, intr-o postare pe Instagram.

Citeste si articolul :   Doliu in cinematografia internationala. Dupa Olivia de Havilland, inca o stea s-a stins

“Dimensiunea recunostintei pe care ai adus-o in camera si pe care ai aratat-o in fiecare zi pe platou este dimensiunea recunostintei pe care o am pentru ca te-am cunoscut. Odihneste-te in pace, James”, a scris Cox.

In luna mai, Tyler aparuse in serialul „Friends: The Reunion”, dar nu a putut participa in persoana din cauza problemelor sale de sanatate. Aparand in schimb prin Zoom, el a spus: “Au fost cei mai memorabili 10 ani din viata mea, sincer.

“Nu mi-as fi putut imagina doar o experienta mai buna. Toti acesti baieti au fost fantastici si a fost o placere sa lucrez cu ei. M-am simtit foarte, foarte special”.

Tyler a spus ca nu a dezvaluit boala sa inainte de atunci pentru ca: “Nu am vrut sa fie ceva de genul ‘Oh, si apropo, Gunther are cancer’”.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.