Doliu in muzica populara. Sfarsit cumplit la 53 de ani. Dumnezeu sa-l odihneasca

Doliu in muzica populara. Sfarsit tragic pentru un cantaret de muzica populara din Valcea. Corin Dobrinescu, cantaret de muzica populara, a decedat dupa ce a fost lovit in plin de o duba pe raza localitatii Horezu.

Barbatul traversa strada neregulamentar, iar o masina care venea cu viteza nu a reusit sa il evite. Medicii nu au mai putut face nimic.

Publicitate

Barbatul de 53 de ani si-a pierdut viata sambata, lovit de o masina, la intrarea in localitatea Horezu. O camera de supraveghere a surprins momentul in care barbatul traverseaza strada neregulamentar, alaturi de alte persoane.

„Astazi, 22 mai a.c., in jurul orei 14.00, pe DN 67, la km 152+200, pe raza localitatii Horezu, judetul Valcea, a avut loc un accident rutier grav. Un pieton a fost lovit de o duba si, in ciuda manevrelor de resuscitare ale medicilor, acesta a decedat”, scrie in comunicatul transmis de autoritatile locale.

Publicitate

Politistii au deschis un dosar penal pe numele soferului. Soferul nu consumase alcool, transmit reprezentantii IPJ Varlcea.

Citeste si articolul :   RO-ALERT: Explozie puternica la Navodari cu degajari mari de noxe

Corin Dobrescu, in varsta de 53 de ani, era de profesie inginer, absolvent al Facultatii de muzica din cadrul Universitatii din Pitesti, absolvent al Scolii de Arte si Meserii din Sibiu – sectia canto popular, solist vocal, membru colaborator al Orchestrei profesioniste „Rapsodia Valceana” din cadrul Centrului Judetean pentru conservarea si promovarea culturii traditionale Valcea, conform informatiilor transmise de Vocea Valcei.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.