Anca Serea, insarcinata pentru a saptea oara? Prima reactie a vedetei dupa ce fanii au observat ca isi ascunde burtica

Anca Serea a postat cateva poze pe Instagram, iar sub rochite ar parea ca ascunde o burtica de graviduta. Fanii vedetei au reactionat dupa ce au observat ca aceasta poarta mai mult rochii largi si au intrebat-o in comentarii daca urmeaza sa vina pe lume si al saptelea copil.

De asemenea, presa a inceput sa speculeze ca Anca Serea ar fi insarcinata.

Anca Serea insarcinata pentru a saptea oara?

Vedeta a facut dezvaluiri pentru redactia.ro.

„Nu, nu este adevarat. Conditia mea medicala nu imi va mai permite, din pacate, sa am in urmatoarea perioada niciun fel de copil, poate doar unul adoptat. Nu sunt insarcinata sub nicio forma. Am niste probleme destul de grave medical care nu mi-ar permite. Am luat cateva kilograme, este adevarat, vreo 3-4 si lumea probabil este invatata sa fiu foarte slaba, dar din cauza faptul ca iau foarte multe suplimente alimentare am mai pus cateva kilograme. Lumea probabil cauta fantasticul acolo unde nu este cazul”, a spus Anca Serea pentru sursa citata mai sus.

Adi Sina isi doreste inca un copil

Citeste si articolul :   Victor Slav, primele declaratii despre noua iubita!

“Da, asa sa fie! De ce nu? Ar fi frumos. Deocamdata sunt sase copii. Ar fi complicat sa schimbam numele site-ului nostru, dar am putea rezolva si treaba asta”, spunea Adi Sina in urma cu ceva timp.

Autor