Ministrul Muncii, anunt de ultim moment despre vacanta de 1 iunie.

Raluca Turcan, ministrul Muncii, a declarat ca cei care vor sa aiba liber si pe data de 31 mai, inainte de liberul legal de 1 iunie, ar trebui sa-si ia o zi de concediu.

Reprezentanta Guvernului a fost intrebata daca in acest an va fi acordata o zi libera si luni, 31 mai. In acest mod, salariatii ar putea sa aiba patru zile libere, de sambata, 29 mai, pana marti, 1 iunie.

„Discutia este mai un pic mai delicata. Stiu ca multa lume si-ar dori sa existe aceasta punte.

Pe de alta parte pot sa isi ia o zi de concediu. Exista varianta legala de a-ti lua o zi de concediu pentru a crea aceasta punte.

Publicitate

Pentru industria turismului probabil ca ar prinde foarte bine sa poata oamenii sa beneficieze de cateva zile libere, sa acceseze serviciile turistice, dar varianta cea mai buna este de a-ti lua o zi de concediu.

Nu am discutat lucrul acesta, punctul meu de vedere este ca aceasta e varianta cea mai buna, sa iti iei o zi de concediu”, a declarat Raluca Turcan, conform Digi24.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.