Horoscop pentru toti nativii, cu Neti Sandu. Vin vremuri bune

Horoscop 16 octombrie, cu Neti Sandu. Celebrul astrolog a prezentat, la stirileprotv, prognoza astrologica pentru toate zodiile.

BERBEC

La drumurile noastre poate sa reapara careva pe care o sa-l vedeti intr-o alta lumina, de data asta si sa schitati o relatie. O sa va ia prin surprindere prietenii care or fi aranjat o cazare pe undeva la o pensiune, un hotel si o sa va lasati pe mana lor, c-aveti chef de o aventura turistica.

TAUR

Publicitate

Sunt lucruri de completat prin casa, maruntisuri, pe care le puteti si comanda, ca sa nu bateti magazinele. Se pare ca nu banii va lipsesc, ca sa iesiti din casa, ci cheful, sau compania, ca fie va simtiti bine la voi acasa, fie persoana cu care ati putea iesi nu e pe lungimea voastra de unda.

GEMENI

E cineva care va coopteaza in vederea unei colaborari si o sa vi se para convenabil, profesional, financiar. Daca sunteti in cautarea sufletului pereche, aveti sanse sa intalniti pe cineva cu care sa descoperiti compatibilitate Si sa construiti, frumos, o relatie.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Vesti bune pentru trei zodii

RAC

V-ati putea ocupa si de treburile gospodaresti, doar sa va faceti timp si pentru voi, sa dati o raita pe afara, socializati un pic. Poate aveti musafiri si preparati ceva cu care sa-i impresionati pe cei care va trec pragul, iar daca e un sarbatorit printre voi, cu atat mai mult.

LEU

O vorba, un gest, ceva, o sa va miste, acolo, la coarda sensibila si o sa va indragostiti, lulea. Prietenii au lansat, deja, invitatia sa va-ntalniti ca le-ati lipsit si vor sa se puna la punct cu noutatile si din viata voastra si din cea a grupului.

FECIOARA

Publicitate

Poate faceti o tratatie, pentru apropriati cu ce ati pregatit pentru iarna, o zacusca, o pastrama, vin, tuica si dulceturi. O sa va bucurati de atentia celor din jur si o sa va puteti petrece cateva ore in compania prietenilor, daca nu vor fi impedimente si o sa aveti parte de relaxare.

BALANTA

E posibil sa vina careva in vizita daca va sarbatoriti sau e alt motiv ca sa va strangeti cu cei dragi. O sa va puteti reface tonusul, starea de spirit daca iesiti la o plimbare, poate practicati si sportul preferat si o sa dati de-oparte toate neajunsurile.

Citeste si articolul :   EXCLUSIV! Ce ne prezic astrele: Horoscop pentru decembrie 2020.

SCORPION

O sa vi se faca oferta de colaborare, ceva de timp liber, si care o sa va delecteze, asta e partea frumoasa. Poate v-ati decis, in sfarsit, sa le faceti o vizita, unor rude care au nevoie de voi, ca se confrunta cu probleme cu unele probleme carora numai voi le puteti da de capat.

SAGETATOR

O sa va-ngrijiti mai mult de voi, schimbati garderoba, umblati si la dieta si o s-aveti alt tonus, un alt look. E cineva de care va e dor si poate va calcati si voi pe mandrie si sunati daca vedeti ca omul tot nu da niciun semn de viata, ca n-o fi foc.

CAPRICORN

O sa-i felicitati pe niste proaspat casatoriti, macar telefonic, in video, daca nu si pe viu, vedeti ce se poate face. Poate o sa reusiti sa va tineti banii in buzunar daca va face cineva cinste cand o sa iesiti in oras, la o terasa, si faceti o economie.

VARSATOR

Va cheama careva pe alte meleaguri si daca nu sunt lucruri presante acasa va duceti si va puteti intoarce maine. A ramas ceva nespus, ori nu s-a-nteles ca lumea ce i-ati transmis fiintei iubite si o sa iesiti la o cafea ca sa lamuriti toata povestea, ca e pacat sa ramaneti certati.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 16 martie 2022. Berbecii au o zi grozava

PESTI

O dragoste impartasita, asta va doriti si o sa-i spuneti fiintei dragi tot ce simtiti pentru ea, si o sa-i faceti totul pe plac. Poate le faceti un cadou unor prieteni care se casatoresc, indiferent daca se va face petrecere, sau nu, ca simtiti nevoia sa va exprimati, cumva, dragostea pentru ei.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.