Horoscop cu Neti Sandu. Reusite mari pentru trei zodii

Horoscop 9 septembrie, cu Neti Sandu. Astrologul ne prezinta principale previziuni astrale ale zilei. Potrivit stirileprotv, cateva zodii vor avea parte de vesti bune pe plan financiar.

Horoscop 9 septembrie, cu Neti Sandu.

BERBEC

O reusita in planul comunicarii – si poate nici macar nu trebuie sa spuneti ceva ca o sa va-ntelegeti din priviri. E cineva interesat de voi si poate iesiti la cafea, la un suc sa stiti daca exista compatibilitate pentru ca asa se simte si ceva, ceva, trebuie sa fie la mijloc.

TAUR

Apar proiecte noi la serviciu si poate va simtiti atrasi de vreunul si ati face bine sa va si implicati intr-unul macar. Vin ceva bani de la serviciu si o sa aveti pentru cheltuielile curente, iar daca vreti sa mai plecati pe undeva in week-end trebuie sa umblati la economii.

Publicitate

GEMENI

E posibil sa apara cineva care e fascinat de voi si o sa fie o atmosfera magica – asta daca n-aveti pe nimeni. Se poate sa faceti unele modificari pe acasa, ca-ncepe scoala si e nevoie de spatiu de studiu si de aparatura performanta, si diverse alte lucruri.

Citeste si articolul :   Horoscop special cu Neti Sandu. Vin bani pentru trei zodii

RAC

Poate-ati comandat diverse lucruri pentru casa si or sa vina si-ncepeti reamenajarea, daca nu cumva o sa va mutati altundeva. O sa faceti progrese la munca de renovare de-acasa, v-apropiati de final si o sa puteti sta linistiti, plecati pe undeva sa va relaxati, dupa-atata efort.

LEU

O intrunire cu grupul de prieteni ca sa puneti la cale un eveniment care va conecteaza la sfera mondena si vedeti ce iese. E posibil sa stati mai bine cu banii si va puteti misca incoace si incolo daca mai aveti cateva zile de concediu si vreti sa mai respirati si alt aer.

FECIOARA

Poate va asociati cu niste oameni ca sa lucrati in particular, c-aveti o rezerva de timp si vreti sa-l folositi cu rost. Se contureaza niste bani, care pot veni din afaceri particulare, dar puteti spera si la o marire de salariu, ca sunt sanse si e de insistat.

BALANTA

O sa puteti constata ca e destul de multa lume care va apreciaza si e un imbold sa va angajati in si mai multe proiecte. E o efervescenta la voi, sarbatoriti ceva, poate e o zi onomastica si o sa primiti cadouri, sau poate-o sa fiti voi invitati de onoare la vreo aniversare.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Trei zodii sunt protejate de astre

SCORPION

Relatia de cuplu sta pe nisipuri miscatoare si trebuie facut ceva ca sa capete stabilitate, ca nu va simtiti in siguranta. Se vine cu o oferta de lucru si daca va regasiti in munca respectiva o sa va luati un timp de gandire ca sa vedeti daca va-ncumetati sau nu.

SAGETATOR

O sa va-ntalniti cu prietenii sa practicati un sport, sa petreceti timp cu activitatea preferata, ca sa va destindeti. Se-ntampla ceva care o sa va tina in priza si o sa va implicati intr-o activitate care sa va puna in valoare calitatile ascunse si despre care nici voi nu aveti habar.

CAPRICORN

O sa va fie rasplatita munca, si un simplu multumesc ar fi de apreciat si o sa va puteti mobiliza pe mai departe. Vi se propune sa puneti umarul la un proiect care v-ar asigura bani pe o durata mare de timp si nu e de trecut cu vederea asa ceva, ca veti avea stabilitate financiara.

Citeste si articolul :   Horoscop pentru toti nativii, cu Neti Sandu. Vin vremuri bune

VARSATOR

Ceva maruntis cu care sa dati o raita pe la mare s-ar mai gasi, parca, si daca n-aveti alte obligatii pe-acasa va duceti in week-end. Se mai aduna ceva bani in cont, poate recurgeti la un imprumut si o sa va ganditi la avansul pentru casa mult visata, ori poate masina tuseste si trebuie schimbata.

PESTI

O sa mai cheluiti niste bani ca sa luati lucruri noi in casa si toata lumea o sa fie multumita, incantata. O sa reluati niste negocieri ca n-ati ajuns – inca – la o concluzie si o sa va bucurati de mai multa intelegere, deschidere, din partea coechipierilor de afaceri.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.