Horoscop de weekend, cu Neti Sandu. Vesti mari pentru cateva zodii.

Horoscop de weekend, cu Neti Sandu. Astrologul a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru cele 12 semne zodiacale. Afla ce ti-au pregatit astrele.

BERBEC

O sa prefectati niste acte, ca sa definitivati un statut, si poate va conta la salariu, ca vor fi mai multi bani.

O sa recuperati niste bani, dar tot mai aveti nevoie de niste sume ca sa va descurcati cu cheltuielile si poate va ajung rezervele, totusi, ca sa nu trebuiasca sa va imprumutati.

Publicitate

TAUR

Poate va convinge cineva sa lucrati intr-o alta combinatie parteneriala si e posibil sa va dati acceptul.

Se fac presiuni sa lichidati niste restante la serviciu, dar se poate sa fie si acasa treaba de care vreti sa scapati cat mai repede, ca vin sarbatorile si vreti sa fie curat-luna.

GEMENI

Relatia cu partenerul de suflet se activeaza si poate ajungeti si la subiectul casatorie, ca va merge bine impreuna.

Se poate sa aveti o discutie intre patru ochi cu seful si sa-i cereti diverse lucruri, chiar daca lucrati de acasa, ca va lipsesc instrumentele performante de lucru.

Citeste si articolul :   Rune 7-13 decembrie 2020. Vesti bune pentru zodii.

RAC

Se poate sa achitati rate, facturi ca sa vedeti cu ce ramaneti, ca poate dati o fuga la rude, la prieteni, in alt oras.

Poate s-au adunat multe de cumparat si o sa tot scoateti bani din buzunar, dar ai vostri or sa aprecieze ca v-ati preocupat sa nu le lipseasca nimic, mai ales acum, in weekend.

LEU

O sa faceti unele achizitii pentru bunul mers al activitatii profesionale, ca poate va trebuie gadgeturi noi.

Se poate sa luati niste decizii, fortati de imprejurari si sa va eliberati de un stres, ca ajunseserati la capatul puterilor si nu se vedea niciun rezultat favorabil voua.

FECIOARA

Publicitate

Si voi o sa mai aduceti undele imbunatatiri in locuinta, ca ati pus de-oparte niste bani pentru reamenajarea interioara.

O sa dati niste bani pentru reparatia masinii, dar se poate ivi si ocazia sa va luati una noua, ma rog, fie si la mana a doua, depinde acum de buget.

BALANTA

Poate va faceti timp pentru copii, sa le oferiti un cadru si mai bun de studiu sau de joaca, sa practice un sport.

Citeste si articolul :   Horoscopul zilei de 3 iunie 2020, cu Neti Sandu. Semne bune pentru Scorpioni

Se poate sa va duceti intr-o vizita la rude, ca aveti lucruri serioase de luat in discutie, poate e un eveniment in cadru restrans in familie si o sa luati si vreo decizie.

SCORPION

Au de unde sa vina niste bani, poate pentru ca veti accepta o colaborare, daca dispuneti de niste timp liber.

O sa dati tusa finala unor chestiuni mai vechi si care v-au dat serios de furca si poate va luati ceva nou si care sa se bucure de succes.

SAGETATOR

Va bate gandul sa plecati pe undeva in plimbare, o zi, doua, poate aveti ceva de sarbatorit sau pe cineva.

Va reusesc pasientele, ca aveti energie, fler si o sa faceti cele mai potrivite alegeri, c-or sa fie niste profesionisti care or sa vrea sa va ia in echipa lor.

CAPRICORN

Se poate sa va mai ajute cineva la treaba, dar oamenii cheie, de la care asteptati o mana de ajutor s-ar putea sa absenteze.

Se poate sa luati niste bani, dar vor fi multe de platit si o sa va straduiti sa va achitati de toate datoriile ca sa aveti niste sarbatori tihnite.

Citeste si articolul :   Iata singurul horoscop care conteaza. Esti de acord?

VARSATOR

Poate vi se cer inainte de termen niste proiecte si o sa dati zor sa va achitati de obligatii ca sa va puteti lua banii.

E posibil sa primiti o oferta de afaceri si sa aveti de ales intre actualul serviciu si jobul care se profileaza la orizont, vedeti perspectiva cum arata.

PESTI

Sunt treburi pe acasa si care nu mai suporta amanare – poate faceti un efort sa le dati gata pe toate zilele astea.

Se poate sa va pregatiti de drum, pot fi si treburi de serviciu pentru care sa plecati intr-o delegatie si sa va duceti chiar si cu trenul ca sa fiti in siguranta.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.