Anuntul facut de Posta Romana: Cum isi vor primi romanii pensiile in ultima luna a anului

Posta Romana a anuntat ca va distribui la timp pensiile si drepturile sociale pentru luna decembrie. Totodata, compania precizeaza ca a primit banii de la Casa Nationale de Pensii.

Toti angajatii postali vor lucra la capacitate maxima pentru a respecta termenele de distribuire a pensiilor si drepturilor sociale cuvenite populatiei in luna decembrie. „Posta Romana confirma, astfel, ca intreaga suma necesara distriburii acestor drepturi a fost virata in trezoreria operatorului national de servicii postale”, se arata intr-un comunicat al companiei.

„Luna decembrie este una speciala si, ca atare, nu vom dezamagi”, a spus Valentin Stefan, Directorul General al Postei Romane.

“Lipsa bancomatelor in aproximativ 70% din comunele din Romania si gradul mic de educatie financiara in randul populatiei imbatranite sunt realitati cu care ne confruntam, zi de zi, de aceea vom fi mereu aproape de toate categoriile sociale pe care le deservim, adaptandu-ne permanent la nevoile tuturor romanilor”, a mai spus Valentin Stefan.

Premierul Nicolae Ciuca a anuntat ca sunt bani pentru pensii si salarii.

Declaratia vine dupa ce fostul ministru al Muncii, Raluca Turcan, a avertizat ca din 26 noiembrie nu vor mai fi fonduri pentru pensii si alocatii.

Citeste si articolul :   Veste proasta pentru pensionari. Ce se intampla cu punctul de pensie

„Nimeni nu trebuie sa aiba vreo temere legata de faptul ca nu sunt resurse financiare pentru plata pensiilor si salariilor. Sunt asigurate de asenenea fonduri pentru toate nevoile pe care le are Ministerul Sanatatii. Acestea sunt elemente certe pe care le-am discutat cu ministrul Finantelor si ministrul Sanatatii”, a declarat Nicolae Ciuca.

Autor