ULTIMA ORA! Anuntul facut de Posta Romana: Ce se intampla cu pensiile de luna viitoare!

Compania Posta Romana a facut anuntul. In luna septembrie se vor distribui toate pensiile la timp. Calendarul de plata a pensiilor este 1-15 ale fiecarei luni.

„Compania Nationala Posta Romana este pregatita sa distribuie si in luna septembrie toate pensiile la timp. Calendarul normal de plata a pensiilor este 1-15 ale fiecarei luni, iar Posta Romana a facut toate demersurile interne necesare pentru a respecta acest calendar si in luna septembrie, luand in calcul si cresterea cu 14% a punctului de pensie”, mentioneaza compania.

Publicitate

Posta Romana le transmite pensionarilor ca-si vor primi pensiile la timp.

„Compania isi respecta angajamentul fata de toti pensionarii, de a distribui toate pensiile direct la usa acestora, indiferent de coltul tarii in care traiesc sau de situatiile speciale cu care s-a confruntat”, se arata in comunicatul companiei.

Publicitate

Horia Grigorescu, directorul general al Postei Romane, spune ca pensiile vor fi livrate prompt si fara intarzieri.

„Posta Romana va livra, in continuare, drepturile banesti prompt si fara intarzieri. Prin profesionalismul si dedicarea tuturor angajatilor sai, compania a demonstrat, de fiecare data, ca este un partener social strategic, atat pentru institutiile statului, cat, mai ales, pentru cetateni”, a declarat directorul general al Postei Romane.

„Astfel, Posta Romana s-a adaptat la evolutia situatiei, cautand in permanenta masuri pentru a veni in sprijinul clientilor, compania reafirmandu-si, astfel, parteneriatul asumat fata de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, Casa Nationala de Pensii Publice, dar mai ales fata de pensionari”, se mai arata in anuntul facut de companie.

Citeste si articolul :   Comunicatul PSD dupa demiterea ministrului Sanatatii: "Singura solutie este intoarcerea la popor prin alegeri anticipate"

Ministrul Muncii Violeta Alexandru spune ca urmatoarele pensii vor ajunge si marite si la timp. Ea are si un mesaj pentru ”postasii care le (mai) spun pensionarilor ca nu vor primi pensiile la timp”.

„Vor ajunge la timp! Urmatoarele pensii vor ajunge si marite si la timp. Aud ca strategii PSD sugereaza pregatirea liniei de atac contra Guvernului pe tema intarzierilor in plata pensiilor din luna septembrie. Ar cheltui oricat ca sa castige politic si spera ca nu va functiona, pana la capat, mobilizarea pe care am facut-o. Cu o mana de oameni seriosi din CNPP carora le multumesc pentru tot efortul din aceste zile! De dragul castigului politic, PSD s-ar bucura daca intarzie livrarea pensiilor in septembrie”, a scris ministrul pe Facebook.

„Sunt intr-o permanenta legatura la nivelul conducerii Postei si vad ca se implica punandu-si la punct ultimele detalii. Ii rog pe postasii care le (mai) spun pensionarilor ca nu vor primi pensiile la timp, sa ramana angajati seriosi. Am cunoscut multi angajati seriosi in Posta. Celor care au intrat in campanie electorala sau celor care sunt obisnuiti sa nu aiba incredere, le spun ca #sepoate face treaba si in administratie sau in companiile de stat. Cu seriozitate, in fiecare zi – nu din cand in cand – si cu un autentic spirit de echipa”, puncteaza ministrul Muncii.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.