Sosoaca, derapaj grav: ”Arafat, cu armata lui de 90.000 de afgani, va intra peste noi in case”

Diana Sosoaca a avut o noua iesire in plenul Parlamentului. Aceasta a vorbit despre o dictatura sanitara impusa in Romania, pe cale sa fie dublata de o dictatura militara, odata cu instalarea guvernului condus de generalul Nicolae Ciuca.

”Ma gandesc la proiectul domnului Raed Arafat, cu armata lui de cei 90.000 de afgani si tot felul de imigranti, care va intra peste noi in case si ne vaccina obligatoriu”, a spus Sosoaca, anuntand ”nesupunere civica” daca se va impune certificatul verde.

”Domnule general Ciuca, intr-o cu totul alta situatie sanitara poate ar fi fost bine un pic de dictatura militara, aici prin Parlament. Dar in conditiile unei dictaturi sanitare, sa avem si dictatura militara, nu mai gandesc decat la proiectul domnului Raed Arafat, cu armata lui de cei 90.000 de afgani si tot felul de imigranti care va intra peste noi in case si ne vaccina obligatoriu”, a declarat Sosoaca, in plenul Parlamentului.

Citeste si articolul :   Raed Arafat, veste de ultim moment despre vaccinarea anti-covid

Fosta senatoare AUR a anuntat ca va organiza proteste, daca se va impune certificatul vere obligatoriu la locul de munca.

”Va spun in calitate de jurist ca exista dreptul la nesupunere civica. In momentul in care veti avea pasaportul verde, sau poate instituiti pasaportul kaki, aprobat in Parlament si veti impune vaccinarea obligatorie, va spun eu personal voi scoate cat de multi romani pot in strada si cred ca si George Simion la fel si aveti cuvantul meu ca veti avea parte de cea mai mare nesupunere civica prin care poporul roman isi va redobandi libertatea, ca tot vine 1 Decembrie”, a mai spus Sosoaca.

Autor