Avocata familiei Melencu, acuzatii grave la adresa mamei Alexandrei Macesanu: “Inseamna ca stii unde e”

Un nou termen in dosarul crimelor de la Caracal a avut loc, miercuri, 24 noiembrie, la Tribunalul Olt. Judecatorii de la Tribunalul Olt au audiat pe 24 noiembrie, trei martori, in dosarul crimelor de la Caracal.

In sala de judecata a avut loc si un conflict intre avocata familiei Melencu, Carmen Obarsanu si mama Alexandrei Macesanu.

Obirsanu: „Daca nu soliciti probe sa iti cauti fata, inseamna ca stii unde e”

Avocata Carmen Obarsanu i-a solicitat judecatoarei ca DIICOT sa depuna la dosar lista cu apelurile pe care le-a facut mama Alexandrei.

Publicitate

“Eu va spun sincer: marele inspector de zona, marele detectiv de acolo nu stie nimic, de asemenea, asta e, si am verificat in dosar, am gasit o plansa din care rezulta ca in luna august a fost format de pe numarul mamei Alexandrei, numarul Alexandrei. Pe listing, apare ca Alexandra nu a fost apelata de mama ei niciodata, dupa disparitie.

Citeste si articolul :   Noi restrictii pentru romani, odata cu prelungirea starii de urgenta. Ce a anuntat presedintele Klaus Iohannis: lista completa

Si atunci, in fata instantei, am solicitat sa mi se faca o adresa, sa-mi dea originalele de la operatorii de telefonie mobila si judecatoarea a zis ca aceasta cerere o poate face numai mama Alexandrei, prin aparatorul sau, lucru pe care mama Alexandrei a refuzat categoric. Si am spus daca nu iti soliciti probe sa iti cauti fata, inseamna ca stii unde e, a spus Carmen Obarsanu, avocata familiei Melencu.

Carmen Obarsanu, acuzatii la adresa mamei Alexandrei

Publicitate

„Bineineteles ca a fost o revolta, nu au vrut, sa nu ma intereseze pe mine unde este fata ei, lucru care mie imi pune semne de intrebare, judecatoarea a inceput sa vorbeasca de alte numere de telefon. (…)I-am spus, doamna, nici macar nu stiti numerele de telefon care au fost folosite, eu le-am verificat de fiecare data, era total aeriana judecatoarea, nu stiu ce este cu ea, inseamna ca a primit niste ordine si dansa si celelalte parti. Nu stiu, in momentul in care iti dispare copilul, faci pe dracu-n patru sa ti-l cauti. Parintii astia, bunicii Luizei alearga disperati sa isi gaseasca fata. Mama Alexandrei refuza sa ceara probe”, a mai spus avocata familiei Melencu.

Citeste si articolul :   Fratele Madalinei Manole nu este lasat sa-si vada nepotul

Avocatul familiei Macesanu, despre conflictul din sala de judecata

„A inceput sa planga si a fost siderata de maniera doamnei avocat, ca si cum ar fi un interlop”, a declarat Aurel Moldovan.

Moldovan a mentionat ca a solicitat judecatoarei ca avocata familiei Melencu sa fie amendata.

„Dupa audierea martorilor, inca o data, doamna Obarsanu, avocata familiei Melencu s-a autodepasit printr-un comportament nedemn de a fi avocat, nerespectand deontologia profesionala, a solicitat o proba in numele nostru, ca si cum eu nu eram in acea sala de judecata, sa se depuna de catre DIICOT listingul, in original, de la DIICOT in sala de judecata cum ca ar fi sters un mesaj pe care mama Alexandrei l-ar fi dat Alexandrei sau un apel telefonic. In cazul in care domna Macesanu nu este de acord, insemna ca ea stie unde este fata. Am reactionat imediat: am solicitat instantei sa o amendeze, pentru ca este un comportament neadecvat si nu face decat sa puna presiune in continuare pe mama Alexandrei care este deja si destul traumatizata de lipsa fetei”, a declarat avocatul familiei Macesanu, Aurel Moldovan.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.