Medicul Tudor Ciuhodaru: Care este solutia cea mai buna ca sa scapam de Covid

Medicul Tudor Ciuhodaru avertizeaza autoritatile! Doctorul de la Spitalul Clinic de Urgenta “Nicolae Oblu” din Iasi spune ca strategia aplica in acest moment de autoritatile romane este una gresita si nu va avea un rezultat pozitiv. De asemenea, medicul car ar fi solutia salvatoare care ar duce la un final mai rapid al pandemiei de coronavirus.

Ciuhodaru spune ca solutia cea mai buna este sa fie organizata o testare in masa. Masurile restrictive impuse pana acum nu au dat rezultate.

“Evident ca nu sunt suficiente masurile. Nu s-a rezolvat nicio pandemie cu bata si dosare penale si doar cu restrictii. Populatia a respectat cat a putut de mult aceste reguli sanitare. Strategia actuala e gresita si esuata. Uitati-va la cate cazuri avem la ATI. Si ganditi-va ca mai vine si partea cu alegerile.

Publicitate

Fac si eu o sugestie. Daca tot facem alegeri pentru ca asa vrem si o sa ne trezim cu niste lucruri de neimaginat, poate luam exemplul Slovaciei, care astazi testeaza pentru a doua oara intreaga populatie a tarii.

Poate trecem si noi la strategia pe care o tot propun si nu o aude nimeni. Sa facem si noi acea testare extinsa gratuita cu toti cetatenii romani care se prezinta la alegeri. Ma intrebati de unde se ia COVID. Sunt calcule foarte clare, daca am identificat 3 din 4 pacienti cu coronavirus, nu am mai avea aceasta crestere exponentiala. Dar nu ai cum daca testezi putin si prost. Noi nu facem ce fac alte tari europene”, a declarat dr. Tudor Ciuhodaru.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.