Ce a mai ramas din fosta vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu, dupa incendiul devastator: “Nu mai am nimic…”

Irinel Columbeanu trece prin momente grele si se pare ca ghinionul il urmareste pas cu pas. Vila din Izvorani a luat foc. La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri. Chiar si dupa 24 de ore de cand a izbucnit incendiul, vila a continuat sa arda. Potrivit informatiilor primite, acoperisul s-a prabusit cu totul, iar intreaga constructie de 4 milioane de euro a fost distrusa.

Vilaeste acum o ruina, desi pompierii s-au chinuit ore intregi sa stinga focul. Casa cu 15 camere, piscina, ponton si plina de opere de arta, inclusiv statuia Echilibru a lui Sabin Balasa, fusese pusa la vanzare pentru suma de 4 milioane de euro.

Inca nu se stie ce anume a declansat incendiul. Focul ar fi pornit de la subsol si a mistuit totul. Mana criminala este o varianta luata in calcul de anchetatorii. Fostul om de afaceri a declarat ca nu are nimic de comentat. Irinel Columbeanu sta acum intr-un apartament cu 2 camere din cartierul Colentina si conduce o masina cumparata la mana a doua.

“Da, nu mai am nimic de comentat”, a spus fostul afacerist.

Citeste si articolul :   Anuntul a fost facut. Mihaela Bilic o inlocuieste pe Oana Cuzino, la Pro TV.

Dupa ce a pierdut toate afacerile si vila in care locuia, a luat hotararea sa-si trimita fiica la mama ei, in America. In prezent, Monica Gabor locuieste intr-o vila din Malibu impreuna cu noul ei sot, un om de afaceri chinez. Fosta sotie a lui Irinel Columbeanu este profesoara de engleza la o scoala din cartierul exclusivist Beverly Hills.

Autor