Incendiu mare la Izvorani! Arde fosta vila a lui Irinel Columbeanu

Incendiu mare la Izvorani! Arde fosta vila a lui Irinel Columbeanu in Izvorani. Flacarile se manifesta generalizat, iar pompierii actioneaza la fata locului cu 10 autospeciale.

Suprafata vilei compusa din parter si etaj, pe care se manifesta incendiul, este de aproximativ 1000 mp. Incendiul s-a extins de la subsol catre parter si etaj. Se actioneaza circular, pe toate laturile cladirii.

Deocamdata nu sunt informatii privind persoane ranite.

Casa era scoasa la vanzare, iar Irinel Columbeanu s-ar fi mutat cu chirie intr-un apartament de doua camere, potrivit unei declaratii recente a Adrianei Bahmutanu.

Publicitate

”Cat de cruda e viata uneori!!! Bietul Irinel Columbeanu a ajuns la sapa de lemn si s-a mutat cu chirie intr-un apartament modest de 2 camere… in plus, vila somptuoasa a fost pusa la vanzare…

Ma intreb oare cate din femeile care i-au marcat viata-pe multe dintre ele le-a capatuit si le-a ajutat in cariera-ii sar acum in ajutor!??!!! Fie cu o vorba buna, fie macar cu o locuinta decenta sau alte asemenea lucruri…

Citeste si articolul :   Se inchide Bucurestiul? Capitala a intrat deja in scenariul rosu

Haideti, sa ne aducem aminte de Anna Lesko, Romanita Iovan sau Monica Gabor!!! Niciuna nu o duce rau, ba din contra, gratie si lui Irinel…P. S. de asta e bine sa alegi un partener in viata, nu un trofeu…”, a scris Adriana Bahmuteanu pe Facebook.

Revenim cu detalii

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.