Elena Udrea si Adrian Alexandrov nu au fost impreuna de ziua afaceristului. Ce s-a intamplat cu cei doi

Elena Udrea si Adrian Alexandrov nu sarbatorit impreuna ziua de nastere a afaceristului.  Cei doi, chiar daca nu sunt casatoriti, au o familie frumoasa de cand au devenit parinti.

De ziua de  nastere al lui Adrian Alexandrov au aparut unele zvonuri ca cei doi s-ar fi despartit. Barbatul s-a fotografiat doar cu fiica sa!

Ce spune afaceristul despre despartirea de Elena Udrea

Adrian Alexandrov a tinut sa spuna cum stau, de fapt, lucrurile intre ei.

„Nu, eu si Elena suntem impreuna, dar in ziua respectiva cand trebuia sa ne vedem, a durat mai mult decat ma asteptam intalnirea cu respectivele persoane care erau destul de nehotarate.

Publicitate

Ne-am vazut acasa, in Corbeanca unde si locuim. Nu facem nimic special, decat munca si acasa. Ne-am ferit destul de mult sa iesim, am evitat contactul cu oamenii si am respectat regulile.”, a declarat Adrian Alexandrov pentru Click.ro!

Publicitate

Ce spune Elena Udrea despre relatia cu Adrian Alexandrov

„Este o relatie frumoasa, puternica nu doar prin faptul ca avem un copil, ci si pentru ca s-a consolidat printr-o experienta grea pentru oricine.

Citeste si articolul :   Decizia pronuntata de Curtea de Apel Bucuresti. Inchisoare cu executare pentru Elena Udrea

Adrian a facut fata neasteptat, mai bine chiar decat altii cu mai multa experienta de viata. (..) Este un tata minunat, implicat, prea implicat chiar, si care o iubeste enorm pe Eva.

Ne place sa facem lucruri impreuna, sa avem planuri care acum o includ si pe Eva. (..) Eu sunt mult mai permisiva cu ceea ce are voie sa faca Eva, mai putin stresata de tot ce ar putea sa fie gresit, ii spun de mult mai putine ori „nu”, sau aproape deloc.

Prefer sa comunic cu ea ca si cu un copil mare si mie mi se pare ca functioneaza, Eva intelegand si reactionand la tot ce ii spun”, spunea declara Elena Udrea.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.