Horoscop 8-14 februarie 2021. Saptamana excelenta pentru trei zodii

Horoscop 8-14 februarie 2021. Astrologul Camelia Patrascanu vine cu vesti pentru toate zodiile. Afla din randurile de mai jos ce te asteapta in perioada urmatoare.

“Berbec

Au inceput de saptamana foarte motivant. Luni si marti vor sa rezolve multe lucruri, se mobilizeaza si dau tot ce e mai bun. Chiar pot castiga bani, insa miercuri si joi sunt zile tensionate, o persoane apropiat s-ar putea sa-i dezamageasca.

La final de saptamana au nevoie sa digere ce s-a intamplat sau chiar sa se consulte cu cineva.

Publicitate

Taur

Pentru Tauri, prima parte a saptamanii aduce bune realizari in plan administrativ sau legat de niste acte. Ideile se leaga si lucrurile merg foarte bani. Miercuri si joi sunt tensiiuni mai ales daca intampina dificultati chiar administrative in legatura cu ce si-au propus.

In weekend chiar au nevoie de sprijinul unui prieten sau de ceva mai multa sustinere.

Gemeni

Pentru Gemeni, saptamana aduce un interes, luni si marti, in special, pentru diverse avantaje pe care le pot obtine de la colaboratorii apropiati, mai ales de la cei care sunt in varsta, au experienta, sunt buni specialisti.

Atentie la cuvintele pe care le folositi si la actele pe care le semnati pentru ca puteti schimba directia unei actiuni. In weekend, Gemenii dispun de foarta multa intuitie.

Citeste si articolul :   Camelia Patrascanu, horoscop 20-26 septembrie 2021. Vesti amestecate, surprize multe.

Rac

Pentru Raci, saptamana aduce luni si marti bune intalniri, relatii bune, negocieri foarte bune. Fac o impresie buna. Miercuri si joi aspectele sunt tensionate mai ales daca au promis ceva si trebuie sa se tina de promisiune.

Insa in weekend vin niste vesti foarte bune, asa ca zilele finalului de saptamana sunt foarte bune.

Leu

Pentru Lei, multa munca, luni si marti, cu foarte mult spor, reusite si aprecierea celor din jur. Pot castiga o oarecare faima prin indrazneala si determinare. Mercuri si joi apar tensiuni si pot deveni orgoliosi.

De aceea, in weekend au nevoie sa faca un pas in spate, sa-i mai asculte si pe ceilalti.

Fecioara

Pentru Fecioare, inceputul de saptamana este minunat, pot primi vesti de la superiori sau pe cale oficiala din tot felul de hartii. Miercuri si joi sunt foarte tensionate pentru ca reapare un blocaj administrativ sau o limitare din partea unei autoritati in legatura cu activitatea lor.

Publicitate

Lucrurile se calmeaza spre final de saptamana si vad cum pot pune problema pentru ca lucrurile sa iasa bine.

Balanta

Au un inceput de saptamana foarte pragmatic, sunt mai preocupati de activitatea si de confortul lor. Fac un gest prin care isi consolideaza pozitia si autoritatea. Miercuri si joi, tensiuinile sunt legate de cheltuieli sau de diverse situatii pe care le considera cam paguboase.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 24 septembrie 2020. Scorpionii au o zi excelenta

La final de saptamana e timp pentru clarificari, scuze si explicatii.

Scorpion

Pentru Scorpioni, prima parte a saptamanii incepe energic si cu determinare. Luni si marti, sedinte, intalniri, planificari, au niste scopuri foarte bine conturate si tin mult la castigul lor. Miercuri si joi apar tensiuni, nu sunt siguri de loialitatea sau sinceritatea celor cu care colaboreaza sau nu este armonie in casa si nu se simt sustinuti de cei apropiati.

In weekend, cu vorba dulce, pot obtine foarte mult si stiu sa impace pe toata lumea.

Sagetator

Pentru Sagetatori, saptamana incepe cu gand la bani si-i castiga doar prin munca. Pot primi niste propuneri de lucru. Miercuri si joi sunt tensiui legate de faptul ca anumite activitati cer o pregatire anume, poate nu se simt suficient de in exprtiza pentru a rezolva niste lucruri care apar. In weekend au nevoie de odihna.

Capricorn

Pentru Capricorni, saptamana incepe foarte bine, sunt inspirati, au o forma buna si sufleteasca. Pentru miercuri si joi tensiuni legate de bani si risipa financiara. In weeekend, ceva drumuri sau vizite.

Varsator

Incep lent saptamana, dar aspectele sunt bune, poate chiar prefera sa-si rezerve timp pentru ei, pentru a-si face agenda, un bilant, a observa de la distanta ce s-a intamplat pana acum. Sunt foarte tensionati miercuri si joi si pot simti nevoia unei schimbari de ritm. Pentru weekend, aspecte foarte bune, de mobilizare si pun in practica ce si-au propus.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 7 martie 2021. Fecioarele au o zi plina de schimbari

Pesti

Pentru Pesti, saptamana incepe bine, mai ales sub aspect social. Sunt preocupati de diverse actiuni sau proiecte care au impact, care sunt vizibile si in urma carora pot primi mai multa apreciere de la cei din jur. Au o dispozitie generoasa. Miercuri si joi se plang de lucrurile care nu sunt perfecte, nu le ies asa cum si-au dorit si asta poate pentru ca ei au asteptari prea mari.

In weekend, trebuie sa-si asculte sufletul si sa analizeze cauzele unor dificultati prin care trec”, a sus Camelia Patrascanu la Antena 3.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.