Camelia Patrascanu, horoscop 12- 17 ianuarie 2021. Vin zile grele pentru cateva zodii

Horoscop 12- 17 ianuarie 2021. Celebrul astrolog, Camelia Patrascanu, ne prezinta previziunile astrale pana duminica. Iata ce se intampla cu fiecare zodie in parte.

Berbec

Saptamana incepe cu aspecte frumoase, pot rezolva luni si marti lucruri administrative. Un nou ritm in cariera de miercuri incolo. Au nevoie de rabdare spre finalul saptamanii.

Taur

Publicitate

Taurii au un inceput de saptamana foarte bun. Isi pot face planuri de viitor miercuri. Joi si vineri au zile tensionate. In weekend au nevoie de sprijinul unui prieten.

Gemeni

Gemenii incep saptamana cu accent pe relatii. Dificile zile joi si vineri. Se ocupa de lucruri importante in weekend.

Rac

Racii au chef de munca. Foarte bune zilele de luni, marti si miercuri. Dificilele zilele de joi si vineri, cand au sentimentul ca pierd. In weekend posibile calatorii.

Leu

Pentru Lei saptamana incepe bine. Miercuri pot lua decizii importante. Dificil joi si vineri daca nu se inteleg cu un colaborator. In weekend liniste si pace.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 19 iulie 2021. Racii vor fi in centrul atentiei

Camelia Patrascanu, horoscop 12- 17 ianuarie 2021.

Fecioara

Fecioarele sunt creative. Sunt intr-o forma foarte buna de luni pana miercuri. Dificile zile joi si vineri, la locul de munca pot exista dispute. Sunt apreciate in weekend.

Publicitate

Balanta

Balantele incep saptamana bine, stiu care este locul lor. Joi si vineri nu-si pot satisface niste placeri. In weekend Balantele fac reparatii.

Scorpion

Luni si marti sunt foarte bine concentrati si gasesc solutii. Dificultati in familie joi si vineri, pot exista discutii suparatorare cu partenerul de viata. In weekend activitati de voie.

Camelia Patrascanu, horoscop 12- 17 ianuarie 2021.

Sagetator

Sagetatorii sunt interesati de bani la inceputul saptamanii. Luna noua de miercuri le da o idee despre cum pot castiga bani. Joi si vineri dificultati pentru cei dragi. Mare atentie in disputele cu din jur la finalul saptamanii.

Capricorn

Au energie si idei geniale. Miercuri pot lua o decizie importanta. Pentru weekend – calatorii.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 21 decembrie 2022. Berbecul trebuie sa aiba grija de sanatate

Varsator

Varsatorii au nevoie de rabdare luni si marti, trebuie sa puna la capat niste situatii. Au dispozitie spirituala si miercuri le poate aduce claritate. Dificile zile joi si vineri, trebuie sa rezolve treburi. Weekendul le aduce bani.

Pesti

Pestii au parte de intalniri frumoase la inceputul saptamanii. Miercuri poate fi o zi in care demareaza un proiect nou. Joi si vineri pot fi obositi, iar in weekend sunt in mare forma”, a spus Camelia Patrascanu la Antena 3.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.