Horoscop 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021, cu Camelia Patrascanu. Surprize mari la inceput de an

Horoscop 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021. Cunoscutul astrolog, Camelia Patrascanu, vine cu vesti pentru fiecare zodie.

“Berbec

Pentru berbeci incepe saptamana foarte bine, cu multe curiozitati. Poate face si ceva drumuri. Marti si miercuri stau in zona caminului.

Taur

Pentru tauri saptamana incepe sub semnul banilor. Trebuie sa fie atenti la ce bani scot din buzunar. Pentru miercuri si joi pot fi drumuri mai ales la persoanele foarte apropiate. Dupa revelion stau acasa.

Gemeni

Gemenii au luna in semnul lor zodiacal si au stari schimbatoare luni si marti. Sunt eficienti incepand de miercuri si lucrurile le ies mai bine. Revelionul se anunta placut.

Rac

Racii trebuie sa fie atenti la sanatate. li se recomanda sa o ia mai usor si sa aiba rabdare. Pentru miercuri, joi si vineri zilele sunt mai energice pentru ca luna le trece prin semn.

Leu

Pentru Lei e o saptamana care incepe sub semnul prietenilor. De marti pana joi li se recomanda odihna. Nu au voie sa faca efort fizic. Sunt in forma la final de saptamana.

Citeste si articolul :   Nostradamus: SINGURA zodie protejata de Univers

Fecioara

Fecioarele au un inceput de saptamana cu multe sarcini. Marti, miercuri si joi au aspecte bune mai ales daca petrec cu prietenii. In restul saptamanii li se recomanda odihna.

Balanta

Balantele au un inceput de saptamana energic, pot face drumuri. Toate comunicarile luni si marti pot trece prin confruntari de opinii. Fiti calmi. Distractia incepe spre final de saptamana.

Scorpion

Luni si marti scorpionii sunt atenti la sanatate dar si la bani. Pot face drumuri mai ales miercuri si joi. Spre final de saptamana au zile bune.

Sagetator

Pentru Sagetatori sunt multe discutii luni si marti. Pot fi si discutii in contradictoriu si duc multe negocieri. Miercuri, joi si vineri atmosfera poate fi tensionata. Pot face drumuri de vineri si se bucura de intalnirile pe care le au.

Capricorn

Capricornii au multe activitati si au nevoie de organizare. Unele planuri sunt eliminate de pe lista. Lucrurile se pot rezolva de la sine. Miercuri, joi si vineri e importanta relatia cu partenerul. Pentru finalul saptamanii e nevoie de odihna.

Citeste si articolul :   Horoscop de weekend, prezentat de Neti Sandu. Cine are parte de clipe frumoase, cine trage ponoasele

Varsator

Varsatorii sunt intr-o forma foarte buna si nu sunt stresati. Pentru miercuri si joi vor sa ajute pe toata lumea si sunt cu ochii pe cei din jur. De vineri incolo sunt in centrul atentiei.

Pesti

Pestii gospodaresc luni si marti, fac treaba. Pentru miercuri si joi, Pestii pun accent pe impacare sufleteasca si vor sa fie langa persoanele cu care vor sa inceapa anul nou. La finalul saptamanii au treburi si multe drumuri.”, a spus Camelia Patrascanu la Antena 3.

Autor