Horoscop zilnic, 18 septembrie 2023. Tri zodii pasesc cu dreptul in noua saptamana. Astrele le indeplinesc dorintele

Astazi ar trebui sa-ti asculti inima si sa faci ceea ce iti place. Aceasta zi este buna pentru odihna.

Berbec

Berbecul ar trebui sa faca activitati fizice in aceasta zi. Mergeti la sala, alergati sau mergeti pe bicicleta. Dar cu siguranta trebuie sa evitam riscurile financiare. Nu ar trebui sa pariezi pe sport sau sa investesti in actiuni. Exista sanse mari de a pierde. Sfat: faceti sport si evitati problemele financiare.

Taur

Publicitate

O zi buna pentru a uita de agitatia inutila. Intalneste-te cu prietenii sau dedica-te unor hobby-uri simple. Vizionati un film, jucati jocuri video. Aceasta este, de asemenea, o zi buna pentru a incepe ceva de la zero. Daca aveti propriul proiect care s-a blocat intr-un singur loc, atunci acesta este momentul perfect pentru a-l incepe din nou. Dar nu ar trebui sa-ti pierzi timpul lucrand la birou. Sfat: Devota-te hobby-urilor tale.

Gemeni

In aceasta saptamana, ai acumulat oboseala si tensiune. Este cea mai buna zi pentru a va epuiza. Loviti un sac de box sau mergeti la poligon pentru a va calma nervii. Dar nu incerca sa intri in conflict cu oamenii. Acest lucru s-ar putea termina prost pentru tine.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Vesti amestecate pentru zodii

Rac

Munca este munca, dar trebuie sa te si odihnesti. De fapt, este o zi grozava dedicata unei petreceri zgomotoase. Aduna-ti prietenii, mergi intr-un club sau bar si distreaza-te. Acest lucru va fi benefic cu siguranta.

Leu

Pentru Lei va fi o zi obisnuita. Astazi te poti ocupa cu sarcini de rutina. In aceasta zi, nimic extraordinar nu se va intampla, dar nici incidente rele nu sunt asteptate. Principalul lucru este sa nu fi condus de emotii. Sfat: Dedica timp activitatilor zilnice.

Fecioara

Ceva vechi care a fost uitat poate fi mai bun decat ceva nou. Te simti obosit, asa ca ar trebui sa uiti cu siguranta de munca in aceasta zi. Cauti de mult un nou hobby, dar in realitate merita sa te dedici hobby-urilor din trecut. Amintiti-va ce ati facut inainte si reveniti la el. Vechiul tau hobby va straluci cu culori noi.

Publicitate

Balanta

Este mai bine ca Balanta sa petreaca timpul in afara orasului in compania prietenilor. Mergeti la tara sau inchiriati o cabana. Petreceti timp bucurandu-va de natura si de compania distractiva. Acesta este momentul perfect pentru a uita de toate dificultatile si problemele. Sfat: iesi in oras cu prietenii.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 31 octombrie 2020. Gemenii vor trebui sa lucreze in conditii extreme

Scorpioni

In aceasta zi, Scorpionii ar trebui sa fie mai retinuti. Evitati conflictele si nu manifestati niciodata agresivitate. Acest lucru s-ar putea termina foarte rau pentru tine. Poate exista chiar o conversatie neplacuta cu politia sau o calatorie la spital. Prin urmare, daca intelegi ca nu poti sa-ti stapanesti emotiile, este mai bine sa petreci aceasta zi acasa.

Sagetator

Pentru Sagetator, aceasta este cea mai buna zi pentru a invata ceva nou. Cititi un articol sau o carte educationala. Urmariti un videoclip de formare sau participati la un seminar. A sosit momentul pentru dezvoltare. Aceasta zi poate fi dedicata si muncii. Fa-ti temele sau munca. Sfat: Fa-ti timp pentru a te dezvolta.

Capricorn

Capricornii sunt sfatuiti sa se bucure pur si simplu de viata si sa mearga cu fluxul. Fa ceea ce iti place si relaxeaza-te. Aceasta zi va fi, de asemenea, ideala pentru a face o achizitie mare.  Iar investitiile de astazi va vor aduce dublul investitiei in viitor. Dar in aceasta zi nu ar trebui sa va dedicati muncii excesive. Dar daca iti doresti cu adevarat, poti sa-ti asumi un proiect personal. Sfat: Bucurati-va de viata.

Citeste si articolul :   29 august, Taierea capului Sfantului Ioan Botezatorul. Cea mai puternica rugaciune pe care s-o rostesti in aceasta zi

Varsator

Varsatorilor le este mai bine sa-si petreaca timpul angajandu-se in cunoasterea de sine. Citeste ceva util pentru tine sau pentru munca ta. Incepe sa studiezi un domeniu nou pentru tine. Este cea mai buna zi pentru care Varsatorul sa gaseasca ceva nou. Norocul va va zambi cu siguranta. Sfat: Angajeaza-te in auto-descoperire.

Pesti

Este mai bine ca Pestii sa se dedice creativitatii. Dar, in acelasi timp, trebuie sa va indepartati de cadrul obisnuit. Este ziua perfecta pentru a incepe o activitate creativa pe care nu ai mai facut-o pana acum.

Publicitate

Autor