Horoscop zilnic, 11 aprilie 2022. Pestii trebuie sa accepte noi provocari

Berbec

Esti o piatra rara si pretioasa. Oamenii din jurul tau pot face tot posibilul sa fie ca tine, dar vor esua. Un articol fals de marca nu va fi niciodata la fel de bun ca originalul. Asa ca bucurati-va de gloria voastra stiind ca sunteti de neinlocuit. Unii dintre voi ar putea auzi barfe sau zvonuri rau intentionate despre dvs. Priveste totul cu umor. Sfat: Aminteste-ti ca unicitatea ta te face de neinlocuit.

Taur

Arunca o privire atenta la casa si locul de munca, Taur. Ce poveste iti spun lucrurile tale? Poate ca te tii de lucruri din vremuri trecute pentru ca ti-e frica de schimbare. Astazi stelele te cheama sa fii nemilos. Scapa de lucrurile care nu mai aduc bucurie. Asa ca poti face loc pentru ceva nou, ceva important si placut. Sfat: scapa de lucrurile inutile din casa ta.

Publicitate

Gemeni

Problema este ca petrecem prea mult timp ne intrebam cand sa actionam. Daca vocea interioara a tras un semnal de alarma de mult timp, nu o alunga si nu te ascunde de ea, ca de ceva enervant. Intrebati-va ce s-a intamplat ultima data cand ati ignorat pur si simplu o ingrijorare ca aceasta. Doar actiunea in timp util va va ajuta sa preveniti daune colosale, Gemeni. Sfat: Nu mai pierde timpul cu indoiala si incepe sa actionezi.

Rac

Multi oameni sunt prea fixati pe viitor. Vrem sa stim cum va fi ziua noastra de maine si muncim din greu pentru a face din aceasta perioada cea mai buna perioada din viata noastra. Dar daca iti schimbi putin abordarea? Ce se intampla daca decideti sa ramaneti in prezent si sa va bucurati de viata de astazi? Astrele spun ca aceasta va fi sansa ta sa ajungi la o viata complet diferita! Sfat: Nimeni nu te obliga sa-ti ranesti prezentul pentru un viitor mai bun.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 24 septembrie 2021. Zi stresanta pentru toate zodiile

Leu

Ti-e teama ca vei fi luat prin surprindere. Dar nu va faceti griji, Lei! Astazi iti vei gasi declansatorul, care te va ajuta sa arunci fluxurile de energie negativa. Iesiti din drum, urmati calea celei mai mici rezistente. Si ceea ce astepti si meriti va veni la tine. Bucurati-va de moment, lasand deoparte indoielile!

Fecioara

Ai petrecut vreodata timp cu golul? Ii cauti ochii adanci si intunecati? Si-a turnat ceaiul si a intrebat daca e bine? Saptamana aceasta, astrelee te cheama sa te imprietenesti cu golul si singuratatea in ciuda dorintei de a alerga in directia opusa. In momentele de introspectie profunda, vei intelege cat de important este sa te poti bucura de compania ta. Sfat: Fa-ti timp sa fii singur cu tine insuti.

Balanta

Te-ai saturat sa simti ca sunteti prea multi. Te-ai saturat sa cedezi constant celorlalti si sa inchizi ochii la nevoile tale. Balanta, relaxeaza-te si permite-ti sa fii tu insuti. Nu trebuie sa-ti ascunzi dorintele de cei dragi, ar trebui sa le declari mai insistent. Pana la urma, nu esti mai rau decat cei de care au fost ingrijiti si ale caror capricii le-ai indeplinit in ultima vreme, nu-i asa? Sfat: regaseste-te si permite-ti sa fii tu insuti.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 17 august 2023. Trei zodii sunt protejate de astre

Scorpion

Norocul este de partea ta, Scorpion. Mai mult, ea are chef sa aduca schimbari in bine in viata ta. Asa ca, fa un pas inapoi si lasa lucrurile sa se intample de la sine. Pe frontul dragostei, lucrurile merg bine. Ramaneti intr-o dispozitie buna. Sa stii ca ceea ce cauti, de fapt te cauta.

Sagetator

Motivul pentru ceea ce experimentezi acum poate fi descris in mod ideal prin expresia „universul are alte planuri”. Este despre a te simti atras de cineva cu care crezi ca nu te poti descurca bine. Totusi, nu rezistati la ceea ce urmeaza, sagetatorilor. Permite-ti sa-ti explorezi emotiile, in ciuda argumentelor mintii. Cine stie? In acest proces, puteti descoperi o conexiune unica. Sfat: examineaza-ti sentimentele si emotiile.

Capricorn

Te agati de sentimente de resentimente si durere de ceva vreme, nu-i asa? S-ar putea ca propriile tale ganduri sa provoace aceste senzatii? Schimba-ti abordarea, Capricorn. Treceti peste situatie si faceti fata emotiilor care blocheaza fluxul iubirii. Aminteste-ti, nu numai ceilalti oameni ar trebui sa poata ierta, ci si tu. Elibereaza-te de povara pe care nu mai vrei sa o porti. Sfat: eliberati povara ranilor din trecut.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 2 ianuarie 2024. Ziua noilor inceputuri

Varsator

Varsator, uneori e greu de acceptat ca cineva ramane cu noi, iar cu cineva caile noastre se departeaza pentru totdeauna. Chiar daca gandurile despre ele inca provoaca durere si amaraciune, incearca sa multumesti mental oamenilor care ti-au parasit viata pentru experienta si trecutul pe care ti-au dat-o, apoi da-i drumul. Nu exista nici un bine sau un rau in schimbare, doar tinde sa se intample – este inevitabil. Dar a scapa de balastul relatiilor din trecut ofera sansa de a crea altele noi. Sfat: spune la revedere trecutului cu recunostinta, nu cu resentimente.

Pesti

Universul iti aminteste de toate bataliile pe care le-ai purtat si de toate incercarile pe care le-ai depasit pentru a ajunge in acest punct al existentei tale. Chiar vrei sa renunti la toate pentru viata lumeasca? Astazi ar trebui sa te gandesti la asta in timp ce bei ceaiul de dimineata. Stelele te incurajeaza sa fii curajos si sa incepi sa mergi catre adevaratul tau obiectiv. Esti mai aproape de linia de sosire ca niciodata! Sfat: Nu renunta si fii suficient de curajos pentru a accepta noi provocari.

Publicitate

Publicitate

Autor