Horoscop zilnic, 10 aprilie 2022. Capricornul are nevoie de o schimbare

Berbec

Conflictul razbate in sufletul tau. O parte vrea sa faca bine celorlalti, iar o parte vrea sa se protejeze. Trebuie doar sa stiti ca nu trebuie sa puneti centura de siguranta a altei persoane pana cand nu v-ati fixat singur. Da, si inca ceva! Intuitia ta te insala rar. Nu mai ignora ceea ce spun semnele universului si actioneaza in timp util. Sfat : Fa-ti griji pentru tine mai intai inaintea altor oameni.

Taur

Vietile noastre sunt de natura ciclica. Mareea inalta este urmata de marea joasa, apoi totul se repeta. Perioada de lupta este adesea inlocuita de recunoastere si recompensa. Deci, fie continua sa lupti, fie bucura-te de victorie. Cu toate acestea, nu va atasati nici de una, nici de alta. Astazi astrele iti amintesc ca orice situatie se poate schimba foarte repede. Prin urmare, este important sa nu pui totul la inima. Sfat : Bucurati-va de viata, dar nu va atasati prea mult de ceea ce va poate face rau.

Publicitate

Gemeni

O doza mare de vitamina D este ceea ce aveti nevoie acum! Cu toate acestea, nu va grabiti la farmacie. Este mai bine sa mergi in natura sau in parc. Uita-te la copaci, asculta pasarile cantand. Contopirea cu Mama Natura va va ajuta sa va restabiliti vitalitatea. Astrele recomanda, de asemenea, sa apelezi la creativitate. Ridica vopselele si stropeste-le pe panza sau revarsa-ti gandurile in jurnal.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 10 august 2023. Un moment bun pentru decizii indraznete

Rac

Sunteti atat creatorul principal, cat si distrugatorul vietii voastre, Raci. Acum trebuie sa decideti ce sa terminati si ce sa incepeti. Actiunea in timp util va preveni posibilele daune. In primul rand, vorbim despre a scapa de atasamentele false si de relatiile care au expirat. Nu lasa nostalgia sa te oblige sa te tii de ceva care si-a indeplinit deja scopul.

Leu

De la intuneric la lumina, Leu. Este timpul sa visezi in mare si sa realizezi ceea ce muti cred ca este imposibil. Misiunea ta in aceasta lume este sa fii tu insuti cat mai mult posibil. Ilumineaza intunericul cu lumina sufletului tau si inspira-i pe ceilalti la mari realizari. Exista o mare energie de manifestare in jurul tau chiar acum, iar Universul lucreaza peste timp pentru a te ajuta sa-ti aduca visele la realitate.

Fecioara

Nu vrei discutii goale cu strainii, Fecioara. Cauti oameni profunzi si semnificativi pentru tine. Vrei sa vorbesti despre orice, de la teoria cuantica pana la visele pe care le aveai in copilarie. Cand esti cu o astfel de persoana, nimic nu pare prea ciudat. Acesta este ceea ce face ca lumea din jurul tau sa arate atat de frumoasa! Astazi, astrele va cheama sa va lasati mastile si sa va lasati vazut.

Balanta

Ai parcurs un drum lung pentru a deveni cine esti astazi. Iti apreciezi trecutul si experienta, dar este timpul sa mergi inainte. Ti-ai acordat o mica pauza – este suficient. Noi obiective sunt in fata ta. De fapt, tu insuti intelegi deja ca ai stat prea mult timp. O noua aventura va aduce cu ea energie si un sentiment de implinire emotionala. Sfat: este timpul sa trecem mai departe.

Scorpion

Este timpul sa o ducem la urmatorul nivel, Scorpion. Foloseste-te din plin de inspiratie si concentreaza-te pe cresterea a tot ceea ce este important pentru tine in viata. Ceea ce trebuie sa retineti este ca nu exista o singura cale buna sau gresita. Ai dreptul sa urmezi dictaturile sufletului tau. Va puteti stabili propriile reguli. Inovatia deschide calea catre maretie. Sfat: lasa tot ceea ce te face fericit sa devina mai mult – lucreaza la el.

Sagetator

Cine ti-a spus ca ceri prea mult? Cine a spus ca dorintele tale nu sunt destinate sa se implineasca? Cine ti-a spus ca esti nerezonabil sa astepti mai mult de la alti oameni si de la relatiile tale? Dorintele noastre cresc odata cu noi. Nu le negati si ascultati ce va spune subconstientul. Amintiti-va ca, daca nu va exprimati sentimentele si nu va exprimati sincer gandurile, va tradati pe voi insiva.

Citeste si articolul :   Horoscop 30 aprilie 2020, cu Neti Sandu. Zodia care castiga o suma mare de bani

Capricorn

Schimbarea incepe cu voi, Capricorni. Si incepe astazi. Tu decizi ce meriti si cum vrei sa obtii ceea ce ti se datoreaza. Stelele te cheama sa te recuperezi si sa revendici pe al tau. Afla ce iti epuizeaza rezervele si elimina din viata ta. La inceput, trasarea unor noi granite va fi inconfortabil si este in regula. Dar in curand toate eforturile vor da roade. Sfat: Schimbarea incepe cu tine.

Varsator

Din nou, indoielile nu te lasa sa pleci. Sunteti sfasiat intre dorinta de a alerga inainte, spre noi obiective si realizari si regrete pentru greselile trecute. In acest fel, nu te vei clinti. Expira si exprima calm adevaratele tale dorinte, Varsator. Inspirati, expirati – meditatia va poate ajuta.

Pesti

Daca ti se pare ca este timpul sa schimbi ceva, atunci nu ti se pare. Este timpul sa recunosti ca esti capabil de mai mult si esti deja pregatit sa iesi in intampinarea destinului tau. Sprijinul celor dragi iti va da putere, nu o respinge. Sfat: este timpul sa-ti schimbi viata.

Publicitate

Autor