Ce a facut DNA pentru a o impiedica pe Elena Udrea sa plece din Romania

Procurorii DNA au cerut plasarea sub control judiciar a fostului ministru Elena Udrea. Astfel, Curtea de Apel va judeca vineri la ora 11,00, solicitarea procurorilor DNA.

Procurorii anticoruptie cer instantei sa ii interzica Elenei Udrea sa plece din Romania, dupa condamnarea de acum doua zile, la 8 ani de detentie.

Curtea de Apel Bucuresti a condamnat-o la inceputul saptamanii pe Elena Udrea la 8 ani de inchisoare pentru instigare la luare de mita si spalare de bani. Procurorii cer plasarea sub control judiciar pentru ca fostul ministru sa nu paraseasca Romania, asa cum a mai facut, potrivit Digi24.

Astfel, inainte ca Instanta Suprema sa se pronunte definitiv in anul 2018 in dosarul „Gala Bute” Elena Udrea a plecat din tara. Aceasta a fost data ulterior in urmarire internationala.

Publicitate

La acea vreme, Elena Udrea fost depistata in Costa Rica, unde a stat doua luni in arest, inainte ca in urma unei decizii a CCR sa-i fie anulata condamnarea definitiva din tara. Udrea a fost apoi eliberata, pentru ca dupa cateva luni sa revina in Romania, unde se afla si in prezent.

Citeste si articolul :   China va vaccina intreaga populatie a unui oras dupa 15 cazuri raportate

„Deja am avut o condamnare, am fost arestata, am fost plecata in afara tarii, ce trofeu sa mai fie Elena Udrea? Sau poate sa fiu exemplu ca vreodata daca ai fost impotriva sistemului ei niciodata nu te lasa. Si unde sa te duci? Am fost plecata, am stat in puscarie afara.”, a spus Elena Udrea pentru Realitatea Plus.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.