Jurnalist roman, mesaj manifest: “Au condus tara asta pe care au facut-o praf, bucata cu bucata”

Emilia Sercan, jurnalist de investigatie si lector la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti, critica oamenii politici pentru situatia in care se afla Romania.

“Astazi o fetita de 13 ani, fara alte boli, a murit infectata. E fetita altora, nu e fetita lor. Fetitele si baietii lor sunt bine. Si ei sunt bine, iar binele lor si al copiilor lor e mai presus de orice.

Copiii lor merg la scoli in strainatate. Baietii lui Adrian Nastase si-au facut studiile in strainatate. La fel si EBA, fiica lui Traian Basescu, sau copiii fostului primar Videanu, acum afacerist retras din politica. Scolile romanesti nu au fost destul de bune nici pentru copiii lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie, Vasile Blaga, Theodor Stolojan, Dan Nica. Baiatul cel mare al lui Victor Ponta e in clasa a XII-a in Romania, la un liceu privat, Cambridge School of Bucharest.

Publicitate

Cand ei au probleme de sanatate, nu merg in spitalele noastre. Victor Ponta s-a operat in Turcia, Traian Basescu in Austria, Ion Iliescu in Israel, Calin Popescu Tariceanu in Franta, Adrian Nastase in Germania. Primarul Daniel Baluta s-a tratat in Turcia.

Sistemul de educatie nu e suficient de bun pentru copiii lor. Sistemul de sanatate nu e suficient de bun pentru ei, desi au condus tara asta pe care au facut-o praf, bucata cu bucata, tara pe care acum nu sunt in stare sa o guverneze si pe care au lasat-o de izbeliste in cea mai grea criza sanitara de dupa al Doilea Razboi Mondial.

Tara in care noi trebuie sa ne trimitem copiii la scolile de care copiii lor fug. Tara in care noi trebuie sa mergem la spitalele de care ei fug.
#statulesuat”, a scris jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.