Neti Sandu stie care sunt cele mai norocoase zodii. Ce destin are fiecare zodie

Horoscop financiar, cu Neti Sandu. Astrologul a explicat ce spun astrele despre zodii din punct de vedere financiar.

Cine e cheltuitorul zodiacului?

„Campionul, ca sa zic asa, este berbecul, pentru ca el vrea repede, mult si acum. El cheltuieste ce are acum, nu se mai gandeste ce mananca maine, pentru ca el are capacitatea si energia sa faca bani din mers, mai ales ca in casa banilor lui e taurul. Venus, ca patroana a banilor, in casa banilor, si el stie ca de undeva trebuie sa pice bani, de asta e cheltuitor suprem.”

Ce alte zodii stiu sa faca bani?

„Zodia care e responsabila cu banii e zodia Taurului, a doua zodie la catalog, care e casa astrologica a banilor.

Dupa aceea mai avem zodia Sagetatorului, care il are ca patron pe Jupiter, care este bancherul zodiacului si atunci Sagetatorul o sa stie de-a lungul vietii sa faca rost de bani, cum invata sa faca asta, si el mai are avantajul ca spre deosebire de celelalte zodii sare cam cinci etape si in felul asta el arde etapele, se duce direct la tinta, face rost de bani si apoi ii tine, ii investeste, stie sa jongleze cu ei.

In acelasi timp, il avem pe Capricorn, care tot asa, toata viata, va munci sa faca rost de bani. Cu cat inainteaza in varsta va castiga si mai multi bani si se gandeste intotdeauna, spre deosebire de Berbec, sa ramana cativa bani si de paine. ”

Citeste si articolul :   Horoscop 17 august 2020, cu Neti Sandu. Cine incepe saptamana cu dreptul

Care sunt cele mai cumpatate zodii?

„Mie mi se pare ca prima zodie care face asta e Racul, pentru ca el munceste, economiseste, ca sa ii ajunga energia sa faca rost de bani, o are patroana pe Luna, care este patroana nocturna a Taurului, zodiac banilor, Deci, are o afinitate cu segmentul financiar si este si econom.

Dupa aceea, Fecioara. Munceste foarte mult, e constiincioasa, e perseverenta, foarte meticuloasa si se ocupa permanent de binele familiei, ca sa faca rost de bani sa ii fie bine familiei. Dar, in acelasi timp e foarte econoama, nu da banii pe orice. Daca au o paine proaspata si una veche, intai o mananca pe aia veche. Nu vrea sa arunce, ca stie cat de greu a muncit.”

Cine este gamblerul?

„Gemenii sunt foarte flexibili la capitolul asta, Mercur este patronul, Mercur e foarte mobil si pentru ca de obicei are doua joburi sau niste colaborari, activitati in paralel, el face rost de bani de ici de colo, se joaca cu banii, e usor si ii place sa riste.

Citeste si articolul :   Iata cele 4 zodii care probabil se vor indragosti in luna mai

Si mai avem si leul. Leul e extravagant, asa si e casa banilor de aur. E zodia patronata de soare, care e cea mai importanta planeta si echivaleaza cu aurul. Asta inseamna ca poate sa faca rost de bani. Are nevoie, pentru prestigiul lui. Leul nu e zgarcit deloc. Se descurca bine la capitolul asta. Leul in sine e o casa a speculatiilor financiare. Este investitor, stie cam ce sa faca, asa. Are fler si are oameni care sa il sfatuiasca. Mai intreaba un broker, mai intreaba cum merge pe la bursa.”

Cine o duce bine in acest an?

„Varsatorul ar putea, e anul lui, datorita acestui Jupiter, marele benefic, dar este si marele malefic si el trebuie sa isi rescrie paginile astea si personal, si profesional, si financiar.
El oricum este o zodie pe cai mari, are o dezinvoltura care il ajuta. El jongleaza la nivel foarte inalt, spiritual.

Pe langa zodia Taurului, care este casa banilor, mai exista o zona a finantelor, care este zodia Balantei si care intamplator ar fi un an mult mai bun din punct de vedere financiar.

Citeste si articolul :   Horoscop rune 18-24 ianuarie 2021. Balantele sunt puse pe scandal, Capricornii culeg roadele, Sagetatorii trec prin transformari uluitoare

Si, dupa aceea, pentru Pesti ar mai trebui sa spunem ceva. Ei l-au avut in vizita pe marele benefic Jupiter si deja le-a dat cate o idee, pentru anul viitor, care va fi anul Pestilor. Poate vor avea mult mai mult succes la bani.

Scorpionul o sa vrea sa investeasca in casa si daca nu o sa poata anul asta, o sa mai incerce si anul viitor. El poate avea o revelatie financiara, sa isi ia casa mai repede decat crede!”, a spus Neti Sandu , potrivit stirileprotv.

Autor