Horoscop cu Neti Sandu. Vin bani pentru Pesti

Horoscop 13 august, cu Neti Sandu. Astrologul ne prezinta principalele previziuni ale zilei. Afla ce ti-au pregatit astrele.

BERBEC
Revine cineva dupa o lunga absenta si daca mai simtiti afectiune pentru acea persoana o sa si reluati povestea de dragoste. Noutati la serviciu – si o sa va acapareze un proiect in care veti pune suflet, ca vreti si voi o relansare ca sa fiti mai bine vazuti.

TAUR

Apare fiinta visurilor voastre si o sa faceti tot posibilul sa-i impliniti dorintele ca sa fiti fericiti. O zi a dezlegarilor, pentru voi, dati cartile pe fata si spuneti ce va deranjeaza la partenerul de cuplu, ce v-ati dori sa faca si ce sa nu faca deloc.

Publicitate

GEMENI

Poate aveti de sustinut o lucrare, dati un test, va duceti la un interviu, ca ati dat de un job captivant. Poate-i faceti o surpriza partenerului de cuplu si cautati o locuinta mai sic, cum stiti ca i-ar placea, dar in niciun caz prea mica si sa aiba dependinte.

Horoscop cu Neti Sandu. Racii iau decizii

RAC

Poate se ia o decizie la nivel de grup sa lansati la apa un proiect care sa v-aduca atat notorietate, cat si bani. O sa va organizati in asa fel timpul liber incat sa v-ajunga si pentru familie si sa va acordati si voua cu un plus de atentie, ca e importanta starea voastra de spirit.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Vesti bune la inceput de saptamana

LEU

Poate va gasiti ceva de lucru in particular si o sa va sporiti veniturile s-aveti pentru vacanta si pentru scoala voastra, a copiilor, din toamna. Se poate sa dati curs unor negocieri si-abia de luni incolo sa dati si raspunsul c-o sa va interesati de calitatea partenerilor de afaceri, a firmei lor.

FECIOARA

O sa va-ngrijiti si de voi, sa fiti in forma, sa aratati si mai bine, sa dati referesh total. Vin ceva bani, poate pentru ca si-au amintit niste datornici ca v-au tot amanat cu suma pe care le-ati imprumutat-o si faceti rost de bani pentru plimbari.

BALANTA

O veste buna, o prezenta placuta si o sa faceti planuri de vacanta sau cat v-a mai ramas din ea. Vin vremuri mai bune pentru voi, inca un pic de rabdare si o sa puteti fi fericiti, s-aveti copii, sa va mutati intr-o casa mai mare si poate va luati si alt serviciu.

SCORPION

O sa se reuneasca grupul de altadata si o sa puteti petrece un timp de calitate impreuna, ca sunt activitati deconectante. O sa deveniti centrul atentiei , pentru o vreme, ca munca voastra se bucura de succes si o sa fie si rasplatita financiar, basca promisiunile de functie inalta.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Vesti bune pentru cateva zodii

Horoscop cu Neti Sandu. Sagetatorii primesc ajutor

SAGETATOR

Se poate sa primiti un ajutor nesperat si sa va fie usurata munca, sa puteti pleca linistiti in concediu. Un proiect nou la orizont si va pliati rapid pe cerintele partenerilor de afaceri si o sa faceti treaba buna impreuna – pentru ca exista sincronizare.

CAPRICORN

Va asociati cu niste oameni ca sa puneti in practica un proiect care va poate asigura banii de care-aveti nevoie. Se poate sa semnati niste acte si sa va puteti deplasa fara probleme, sa rezolvati chestiuni de ordin profesional, dar poate fi vorba si despre o plecare in vacanta.

VARSATOR

Poate va ocupati si de voi, ca sunt probleme de sanatate pe care le-ati ignorat, le-ati tratat cu superficialitate si trebuie facut ceva. O perioada buna, la voi, pentru recuperarea banilor, ca i-ati imprastiat, i-oti fi imprumutat pe altii, sau sefii au tot amanat salariul, sau prima.

Horoscop cu Neti Sandu. Vin bani pentru Pesti

PESTI

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 28 ianuarie 2021. Gemenii vor primi un bonus sau o crestere a salariului

Vin ceva bani, dar pe voi va intereseaza un contract pe termen lung, ca sa nu duceti grija banilor. O sa mai vorbiti cu unul, cu altul, ca sa-i dati de capat unei probleme de serviciu, sa iasa ceva de calitate, pentru ca de asta depinde promovarea voastra, a spus Neti Sandu pentru Stirileprotv.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.