Horoscop 21-27 decembrie 2020. Vesti minunate si multe surprize pentru zodii

Horoscop 21-27 decembrie 2020. Astrologul Camelia Patrascanu ne prezinta previziunile astrale pentru perioada urmatoare.

”Berbec

Pentru Berbeci, saptamana incepe cu tot felul de griji. Marti si miercuri lucreaza cu spor si de aceea poate sunt mai iritati si risca sa se certe cu unele persoane importante si de care au nevoie.

Taur

Publicitate

Pentru Tauri, saptamana incepe sub semnul unor asteptari mari pe care le au de la diverse persoane. Marti si miercuri tot felul de griji. Zilele de sarbatoare sunt minunate, cu multe surprize.

Gemeni

Pentru Gemeni, saptamana incepe cu tot felul de sarcini nu foarte placute. De Sarbatori, daca accepta lucrurile asa cum sunt, lucrurile vor fi minunate.

Rac

Pentru Raci, saptamana incepe cu tot felul de lucruri de rezolvat, poate iesiri din oras. Marti si miercuri, agitatie, mai ales pentru ca ei trebuie sa puna mana pe treaba. In a doua jumatate a saptamanii, atmosfera e minunata, invitatii onorante sau musafiri placuti.

Citeste si articolul :   Horoscop Urania 14-20 august 2021. Surprize si vesti bune pentru unele zodii

Leu

Pentru Lei, saptamana incepe sub semnul banilor, cheltuieli, calcule, analize. Grija la sanatate, la inceputul saptamanii. Pana joi, foarte multa agitatie. A doua jumatate a saptamanii e absolut fabuloasa.

Fecioara

Pentru Fecioare, o saptamana care incepe sub semnul impresiei artistice, vor sa faca impresie buna in fata celor importanti pentru ei. Miercuri si joi se agita foarte mult, dar zilele de sarbatoare sunt foarte frumoase.

Balanta

Balantele isi incep saptamana sub semnul muncii sau al sarcinilor, grijilor si efortului. Zilele de sarbatoare le aduc o atmosfera minunata in familie.

Scorpion

Luni, se rasfata, nu prea bifeaza sarcinile cele mai grele sau ar vrea sa scape un pic mai usor si au o dispozitie mai romantica. Sunt foarte harnici apoi, marti, miercuri si joi. Rezolva foarte multe lucruri si primesc o invitatie neasteptata.

Sagetator

Sagetatorii, grija pentru cineva din familie, la inceput de saptamana. Nu au chef de multa agitatie. De marti incolo devin activi, iar zilele de sarbatoare le vor fi foarte frumoase, cu multe cadouri utile pentru ei.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Refresh total pentru trei zodii

Capricorn

Capricornii asteapta tot felul de vesti, luni. Unii dintre ei nici nu siu cu cine sa petreaca sarbatorile, dar acestea le vor aduce, ca prin farmec, o atmosfera foarte placuta si vorbe foarte bune.

Varsator

Varsatorii se gandesc la bani, luni. Tendinta este aceea de a cheltui, desi se razgandesc imediat si tot asa. Pana la urma risca sa scoata din buzunar mai multi bani. Pana joi, multe drumuri. Atentie si la sanatate. Sarbatorile, minunate, poate alaturi de niste persoane pe care nu le-au vazut de mult.

Pesti

Pentru Pesti, sunt foarte intuitivi si inspirati, luni. Fara cheltuieli mari, marti, miercuri si joi – sunt aspecte de bani. Le trec multi bani prin mana. Zilele de sarbatoare sunt minunate, petrecute nu doar in sanul familiei, ci si in sanul unei colectivitati mai mari, prieteni si chiar noi cunostinte”, a spus Camelia Patrascanu la Antena 3.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.