Accident pe DN 13. La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje SMURD

Un accident in care au fost implicate patru autoturisme si sapte persoane a avut loc vineri dimineata, pe DN 13, in zona localitatii Feldioara, judetul Brasov. Traficul pe DN13 este blocat pe ambele sensuri de mers.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane, accidentul a avut loc pe DN 13, la kilometrul 19+200, la iesire din localitatea Feldioara catre Rotbav, judetul Brasov.

Conform ISU Brasov, la fata locului s-au deplasat o autospeciala cu apa si spuma si modul de descarcerare si doua echipaje SMURD tip B2.

In autoturisme se aflau sapte pasageri, cinci adulti si doi copii. Persoanele au fost evaluate medical si doar una singura, in varsta de 70 de ani, a fost transportata la spital.

Publicitate

”La ora 06.35 ISU Brasov a fost anuntat prin SNUAU 112 de producerea unui accident rutier cu patru autoturisme implicate, la iesire din Feldioara, pe DN 13”, se arata in comunicatul transmis, vineri, de ISU Brasov.

Citeste si articolul :   Fermierii romani reusesc sa isi tina oamenii aproape cu salarii ca in Vest: Eu imi respect angajatii

”Total pasageri 7, cinci adulti si doi copii. Persoanele sunt evaluate de echipajele SMURD, traficul fiind blocat pe ambele sensuri”, a mai precizat ISU.

Dupa evaluarea medicala, o femeie de 70 de ani a fost transportata la spital.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.