Horoscop zilnic, 14 mai 2022. Norocul este de partea Fecioarei

Ziua favorizeaza implementarea ideilor vechi. Nu va nega placerea, dar nu va relaxati prea mult. Ai grija de cei care iti sunt cu adevarat dragi astazi.

Berbec

Berbec, astazi simti acut povara viselor neimplinite, a cuvintelor nerostite, a scrisorilor care nu au ajuns niciodata la destinatari. Dar s-ar putea ca Universul sa nu te pedepseasca? Pur si simplu te pregatea sa primesti ceea ce ai cerut. Simtiti sentimentele nerezolvate in intregime, deoarece in curand le puteti pierde pentru totdeauna. Amintiti-va, sezonul eclipselor ne ofera un portal puternic pentru schimbare. Sfat: Invata sa te iubesti pe tine insuti.

Taur

Taur, gandeste-te la aceasta perioada ca la o pauza necesara. Virgula intr-o propozitie complexa. Totul este asa cum ar trebui sa fie si totul se desfasoara conform planului maret. Deci, renunta la falsul sentiment de control, atunci vei permite puterilor superioare sa te ajute. Iata cateva lucruri de care trebuie sa tii cont cand treci pragul: esti pregatit pentru o calatorie placuta, nepedepsita; Universul este un parinte amabil si iubitor care are intotdeauna grija de tine. Sfat: Nu refuza ofertele spontane.

Gemeni

Gemeni, avem tendinta de a avea idei fixe despre cine suntem, despre locul nostru in lume, iar aceste idei ne impiedica uneori sa ne realizam cele mai salbatice idei. Astazi, elibereaza ideile false despre tine. O, cat de multe vei descoperi cand vei pasi in necunoscut! Sfat: Apreciaza fiecare secunda de viata.

Rac

Rac, ceea ce nu vrei sa faci astazi: pierzi timpul fara ganduri sau rasfata-i pe toti dupa un capriciu. Ce trebuie sa faceti: concentrati-va pe economisire, mai degraba decat pe cheltuiala, donati in scopuri caritabile si sustineti o cauza demna. Daca actionezi conform legii karmei, tot ceea ce investesti in Univers se va intoarce la tine de multe ori! Sfat: Urmariti-va cuvintele si actiunile.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 21 iulie 2022. Taurul trebuie sa petreaca mai mult timp cu familia

Leu

Leu, e usor sa pui lucrurile sub covor; prefacand ca totul este perfect cand clar ca nu este. Dar acest tip de pozitivitate toxica te afecteaza mai mult decat pe oricine altcineva. Universul va reaminteste sa va exprimati asteptarile. Spune ce se intampla in tine, chiar daca te face sa te simti vulnerabil. Sa stiti ca comunicarea este cheia pentru a construi relatii sanatoase. Sfat: Acordati atentie oamenilor pe care ii iubiti.

Fecioara

Fecioara, iata un gand salbatic: ce se intampla daca iese? Norocul este de partea ta astazi si promite ca te va ajuta sa faci fata celor mai dificile circumstante. Lasa precautia si paseste in necunoscut. Ai incredere ca usile de aur ale oportunitatii se vor deschide pentru tine daca faci efort. Indrazneste! Sfat: fa bine mai des – vei fi rasplatit pentru tot.

Balanta

Balanta, daca ai cautat apartamentul perfect, pregateste-te pentru putin noroc luna aceasta! Astrele iti spun: ceea ce cauti te cauta pe tine. Cei care si-au gasit deja casa de vis pot face actele. Cu cat scapi mai repede de lucrurile banale, cu atat mai repede te poti scufunda in sarcinile care iti fac cea mai mare placere: renovarea camerei in conformitate cu gustul tau excelent. Apropo, nu va fie teama sa rupeti legaturile vechi. O schimbare de peisaj va ajuta la toate. Sfat: Nu salva o relatie care nu exista.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 28 octombrie 2021. Fecioara urca pe scara carierei

Scorpion

Scorpion, ceva te apasa si nu poti intelege. Luati un moment pentru a analiza de unde vine zarva. Poate ca motivul pentru care te simti coplesit nu sunt alti oameni, ci propriile tale asteptari? Este timpul sa scapi de scenariul invechit. Este timpul sa adaugati mai multa joaca naratiunii. Da, si inca ceva! Perfectiunea este supraevaluata. Este in regula sa te impiedici si sa cazi pe drum. Sfat: Iarta-te pentru greselile din trecut.

Sagetator

Sagetator, sunt momente in viata noastra cand totul pare o sarcina imposibila si exista o voce in capul nostru care ne spune ca munca grea pe care o facem nu va realiza nimic. Ce nu vrei sa faci azi: asculta vorbaria. Ce trebuie facut: Treci la treaba. Grabiti-va. Esti pe drumul cel bun, Sagetator. Incepe sa te bucuri de calatoria vietii in loc sa te obsedezi de destinatie. A, si daca ai sansa de a studia sub mentorul pe care te bazezi, spune doar da! Sfat: Nu va fie teama sa cereti parerile autoritatilor.

Capricorn

Capricorn, toti suntem predispusi la exces intr-o masura sau alta. Unii isi gasesc mantuirea intr-o cada de inghetata cu caramel. Altii apeleaza la psihedelice. Cum scapi de rutina cand devine prea mult? Acordati atentie obiceiurilor nesanatoase si tiparelor de autosabotare care apar chiar acum. In loc sa le coborati intr-o spirala descendenta, alegeti calea lipsei de aparare. Asculta ce spun dependentele tale. Ceva iti spune ca esti mai aproape de a te elibera de vechile tipare decat crezi. Sfat: Invata sa prioritizezi corect.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 4 iunie 2022. Berbecul este pregatit sa isi implineasca cel mai important vis

Varsator

Varsator, capul si inima voastra sunt in conflict! Emotiile tale continua sa te impiedice in ceea ce ar trebui sa faci. Nu functioneaza pentru tine sau pentru cei din jurul tau. Asadar, gaseste o modalitate de a lua decizia corecta fara a fi atat de dur cu tine. Daca iti este greu sa te decizi ce ar putea fi, inchide ochii si intra in tine. Ghidul tau interior este dornic sa inceapa un dialog cu tine astazi. Sfat: Nu te critica pentru micile esecuri.

Pesti

Pesti, avem de ales. Avem intotdeauna de ales: sa devenim amar cu timpul sau sa transformam otrava turnata in ceasca noastra intr-un elixir dulce. Ceva iti spune ca ai o inima curajoasa si ca o vei alege pe cea din urma indiferent de ce. Universul vrea sa stii ca esti sustinut chiar acum. Ai incredere ca din experienta actuala vei deveni o versiune mai puternica si mai rezistenta a ta. Sfat: Ai grija de sanatatea ta mintala.

Autor