Andreea Balan, prima aparitie la TV dupa ce s-a despartit de George Burcea! Motivul clar al divortului: „Plang si nu pot…

Andreea Balan a fost invitata lui Dan Capatos pentru a vorbi despre despartirea momentului din showbiz. Artista a ajuns la divortul de George Burcea, iar presa a zvonit vrute si nevrute in aceasta perioada.

Extrem de vasta in declaratii, Andreea Balan s-a hotarat sa nu mai lase loc specutatiilor si sa clarifice situatia in care se afla.

Declaratii despre divort Andreea Balan spune tot despre casnicia cu George Burcea

90% din ce s-a scris in presa este adevarat, acum pot sa vorbesc. A trecut o luna si acum lucrurile s-au clarificat, desi este trista povestea. Ne-am cunoscut la filmari si stiam din prima zi ca el va fi tatal copiilor mei. Dupa stopul cardiac am decis ca vreau sa ne casatorim pentru ca mi-am dat seama ca daca nu o faceam si ceva se intampla cu mine el n-ar avea acces la anumite lucruri pentru a avea grija de fetita

Publicitate

A fost o nunta pe care mi-am dorit-o, eu m-am ocupat de organizare. Nu ma mai simt intreaga, este dureros sa accepti, inca n-am facut asta, inca sunt in stadiul de soc si furie. De o saptamana nu am reusit sa plang si azi am plans prima oara
este o situatie pe care eu nu am putut sa o schimb, am tras de relatie, dar nu am avut ce sa fac.

Eu am inceput sa-i reprosez in decembrie lucruri de cand si-a schimbat comportamentul. Nu pot sa dau detalii foarte multe despre conversatiile noastre pentru ca vreau sa protejez copiii. Nu mai era la fel de dragastos, afectuos si cand l-am intrebat ce are mi-a spus niste lucruri care m-au durut.

Citeste si articolul :   Un medic ATI rupe tacerea: "Nu mai pot ei de grija voastra… Mai pe romaneste li se rupe"

George Burcea nu o mai iubeste
Mi-a spus in vacanta, in decembrie, ca nu mai are sentimente pentru mine, dar nu am crezut. Mi-a spus ca a deschis o cutie a pandorei, ca poate traieste nite rani din trecut. Probleme cu tatal sau l-au afectat foarte mult, nu presa a scos la iveala aceste lucruri el le-a povestit la un eveniment.

Nu pot sa vorbesc foarte mult in numele lui, noi am stabilit sa nu povestim ce s-a intamplat cu tatal lui, eu stiam din primele luni, am zis nu condamn, dar el probabil a fost cumva surprins de faptul ca tatal sau a iesit. As vrea sa mentionez ca nu m-am despartit de George Burcea din cauza problemelor pe care le-a avut tatal sau.

La un moment dat mi-a spus ceva de genul ca „la umbra unui copac, nu creste nimic”. Daca nu imi doream o familie nu faceam doi copii, George a fost invidios pe succesul meu, dar probabil firea mea l-a facut sa creada ca ma intereseaza doar cariera. Este o lume a barbatilor, eu sunt puternica, eu nu am manager si trebuie sa fac afaceri cu barbati, am o latura barbateasca.
Nu inseamna ca atunci cand vin acasa il trimiteam sa fac sarmale.

Citeste si articolul :   Cea mai tanara victima a Coronavirusului din Romania, un barbat in varsta de 26 de ani din Mures

El din decembrie nu a mai fost acelas om, lucrurle s-au schimbat. Nu pot sa spun ca s-a schimbat cu copiii, dar a fost si mult plecat de acasa. Eu nu l-am vazut sa consume ceva, dar cred ca a facut asta, i-am propus sa facem terapie de cuplu, dar nu-si mai doreste sa vina inapoi. E greu pentru ca incerc sa ma adaptez unei situatii in care eu sunt singura.

L-as primi inapoi, dar este foarte important daca iertarea asta il aduce pe el ca inainte. Daca nu mai vrea aceata familie, evident ca vom ajunge la divort. Eu i-am spus ca este o cutie a pandorei si i-am spus sa nu vorbeasca despre trecutul ei.

Andreea Balan divort. Alte declaratii facute de Andreea Balan

Daca eu muream el putea sa vanda o anumita proprietate pentru a intretine fetele. Pentru mine a fost foarte important sa facem acest lucru. Da a existat un contract prenuptial si acesta stipuleaza ca daca eu muream el putea beneficia de finatele mele, iar daca divortam fiecare pleca cu ce a venit.

I-am propus sa facem terapie si l-am inteles, insa eu eram de vina pentru tot. El nu a ales sa se vindece. Normal ca totul a venit ca un tavalug in momentul in care a ales sa scrie cartea, pentru ca te rascolesti. Nu mi-am dorit niciodata sa ma separ si sa ajung la divort.

Nu e vorba ca mi-am dorit cariera, este vorba ca fetele noastre vor avea o traiectorie diferita pentru ca tatal lor nu va mai locui cu ele. Ele nu vor mai simti iubirea parintilor. Lucrul asta ma doare. Nu mai exista familia si copiii nu mai au repere.

El est in filmele lui, inca nu realizeaza asta. Mi-a dat de inteles ca este multumit de intorsatura pe care viata sa a luat-o. Merg pe premisa ca barbatii care-si schimba comportamentul au pe altcineva, dar nu am dovezi in acest sens. Dar daca ar avea se va afla, scrie ciao.ro

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.