Ce s-a intamplat cu medicul rezident care l-a salvat pe Busu la Craiova

Medicul rezident, Eugen Tiereanu, cel care l-a ajutat pe Busu, prezentatorul meteo de la PROTV,  va putea salva multe vieti de acum inainte.  El a fost angajat ca medic specialist pe Cardiologie Interventionala din cadrul clinicii din de Cardiologie din Craiova, judetul Dolj.

Medicul a fost angajat alaturi de alti doi specialisti laClinica de Cardiologie .

Tanarul Eugen Tiereanu era in ultimul an de rezidentiat atunci cand a depus toate eforturile pentru a-l salva pe Busu. Impreuna cu un alt coleg l-a operat pe actorul si prezentatorul Florin Busuioc care a suferit un infarct dupa spectacolul pe care l-a sustinut tarziu in noapte la Filarmonica din Craiova.

Publicitate

A fost o operatie dificila, interventie ce nu se mai realizase pana atunci la Craiova, dar totul a decurs. Operatia a fost un mare scucces pentru rezidentul de atunci.

Publicitate

Actorul Florin Busuioc a jucat intr-o piesa de teatru pe scena Filarmonicii din Craiova. La sfarsitul spectacolului i s-a facut rau. Colegii au sunat imediat la 112. Medicii de pe Ambulanta au reusit sa-l resusciteze si l-au transportat la Spitalul de Urgenta din Craiova. Actorul nu a putut fi transportat cu elicopterul la Bucuresti din cauza conditiilor nefavorabile si a fost operat la Craiova.

Citeste si articolul :   George Burcea, mesaj dur dupa despartirea de Andreea Balan: "Vedeti-va de gunoiul din propria viata...

Busu este cunoscut de intreaga tara, mai mult ca om de televiziune decat ca actor.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.