Singura lectie pe care o putem invata din divortul lui Demi Moore de Ashton Kutcher

Demi Moore a fost intotdeauna o activista ambitioasa, artista si mama, dar presa a ales intotdeauna sa se concentreze asupra deciziilor sale mai controversate: fotografiile nud, scena erotica din Ghost si o relatie infama cu actorul mult mai tanar Ashton Kutcher.

Casatoria ei cu Ashton, de fapt, a jucat un rol important in drumul ei. Demi a fost in mod constant numita drept „puma” in relatia respectiva, in sensul ca era o femeie mai in varsta care urmarea o relatie romantica cu un barbat mult mai tanar. Casatoria fusese nedreapta cu Demi din mai multe motive.

Intotdeauna avea de gand sa treaca si sa-si puna mintea in discutie asupra problemelor care conteaza de fapt.

Ashton a inselat-o constant pe tot parcursul casatoriei

Publicitate

In memoriile Demi Inside Out , ea nu se impiedica sa faca lumina asupra a ceea ce a determinat casatoria ei si a lui Ashton sa se destrame complet. In 2011, revista Us a publicat o expunere despre afacerile extraconjugale ale lui Ashton Kutcher. S-a referit in special la o ocazie in care actorul s-a culcat cu doua fete in ziua celei de-a sasea aniversari a casatoriei sale. La scurt timp, Demi si Ashton au anuntat ca isi incheie casatoria.

In memoriile sale, Demi a confirmat ca aceste rapoarte erau de fapt autentice. Demi a primit o alerta Goggle despre scandal si l-a infruntat pe Ashton.

Am intrebat daca este adevarat. Si a recunoscut-o imediat. Cred ca raspunsul meu a fost: Simteam ca abia mai respir.

Nu doar aventura extraconjugala a contribuit la declinul casatoriei. In cartea ei, Demi a vorbit si despre modul in care ea si Ashton au luat parte la o serie de partide in trei. Ea a dezvaluit ca si-au „deschis” relatia cu doua persoane diferite, dintre care niciunul nu avea „intentii rele”, potrivit Demi. Fusese de acord pentru ca voia sa se incadreze in „matrita femeii pe care si-o dorea drept sotia lui”.

Totusi, in cele din urma, Asthon a folosit aceste partide in trei pentru a „justifica” activitatile sale infidele. De fiecare data cand cuplul avea asemenea partide, Demi era depasita de sentimente negative.

“Deci, cand si-a exprimat fantezia de a aduce o a treia persoana in patul nostru, nu am spus nu. Am vrut sa-i arat cat de grozav si distractiv as putea fi […] Erau oameni buni, dar a fost totusi o greseala. Eram inundata de rusine, nu puteam sa scap de sentimentul ca toata chestia asta era cumva vina mea.”, a spus Demi.

Citeste si articolul :   Laurentiu Reghecampf si-a ales nasii pentru viitorul copil. Anamaria Prodan a rabufnit: "Toata familia este putin bulversata"

Cel mai brutal aspect al infidelitatii a fost faptul ca nu era prima data  cand Demi avea un sot inselator. In timp ce era casatorita cu Bruce Willis, ea descoperise ca o „insela” destul de des.

Acesta este motivul pentru care intalnirea cu Ashton la 40 de ani ii adusese atat de multa speranta in viata ei. Intrata intr-o relatie cu un barbat a carui „viata abia incepea”, a facut-o sa se simta din nou ca o tanara adolescenta.

Ashton a fortat-o inapoi la alcoolism – ducand la un avort spontan dureros

O alta problema despre care Demi vorbeste pe larg este istoria ei cu abuz de substante si alcoolism. Totul a inceput cand Ashton savura un pahar de vin rosu si a spus ca el nu crede ca alcoolismul este un lucru real, ca oricine ar putea controla bautura daca ar fi bauta cu „moderare”.

Am vrut sa fiu acea femeie. Femeia care ar putea sa bea un pahar de vin la cina sau o tequila la o petrecere. In mintea mea, Ashton si-a dorit si asta.

Insa Demi sustine ca el nu este „cauza” incursiunii ei in alcoolism. Ea a spus ca vrea doar sa faca lucrurile altfel si sa fie altcineva, cineva care nu era. O astfel de experienta a dus-o aproape sa se inece intr-o cada cu hidromasaj, un incident care l-a facut pe Ashton „furios”.

Publicitate

Intr-un alt incident, ea a suferit o criza dupa ce a consumat droguri, marijuana sintetica si oxid de azot. O multime de oameni au trebuit sa asiste la caderea ei si chiar propria fiica a fost ingrozita ca avea sa-si vada mama murind in fata ochilor. Acest fapt a fost un apel de trezire pentru actrita; si-a dat seama ca trebuie sa puna capat dependentelor sale sau cel putin sa inceapa masurile in acest sens.

La 42 de ani, actrita a suferit un avort la sase luni si a fost pus pe seama bauturii.

Citeste si articolul :   Nici pandemia de coronavirus nu-i opreste! Garda Forestiera Suceava a descoperit taieri ilegale de arbori in valoare de 90.000 de lei

“A fost vina mea, m-am simtit sigura: daca nu as fi deschis usa bauturii, nu as fi pierdut niciodata copilul. Si mai rau, fumam cand am aflat ca sunt insarcinata si mi-au trebuit cateva saptamani sa renunt complet. Eram coplesita de vinovatie si eram convinsa ca ceea ce se intamplase era urmarea a ceea ce faceam.”

Demi era inca hotarata sa aiba un copil, asa ca a trecut prin FIV si alte tratamente de fertilitate, dar fara rezultat. Intregul proces a facut-o sa se simta „pierduta, goala, disperata, confuza”. A ajuns sa uite de familia ei care o iubea atat de mult.

A ajuns sa gaseasca iubire de sine prin activism

Demi se simtise absolut rupta in urma confesiunilor si a divortului care a urmat. Insa ea a trebuit sa-si puna o fata curajoasa si sa mearga pe covorul rosu pentru a promova un film. Ea a descris-o ca pe o forma de „auto-protectie”, un fel de armura pe care o imbraca si disparea din sentimentele sale. Mama lui, spunea, de asemenea, ca declinul casatoriei lor nu ar trebui sa fie pus pe seama lui Ashton.

In timp ce casatoria s-a dovedit a fi ingrozitoare pe termen lung, ea trebuie sarbatorita si pentru cateva lucruri. Demi a fost intotdeauna un suflet mare; a sprijinit un numar mare de organizatii caritabile de-a lungul carierei sale.

Dar fundatia ADN a ei si a lui Ashton a facut o munca extraordinara, aproape fara precedent, in combaterea traficului de persoane. Fundatia a salvat sute de victime din sclavia sexuala si pana in prezent continua sa faca asta. Demi a fost onorata de mai multe organizatii pentru munca ei cu organizatii non-profit.

In ciuda tuturor, ea apreciaza totusi casatoria cu Ashton din mai multe motive.

“Orice durere prin care am trecut impreuna ne-a permis la amandoi sa crestem in oamenii care suntem astazi.”

„In acest moment ma concentrez pe relatia mea cu mine”, a spus ea. Femeia a trecut prin multe si ia luat peste cincizeci de ani pentru a-si da seama ca este demna de a fi pe acest pamant si merita fericirea. Ea si-a concentrat energiile asupra fiicelor ei si a face din aceasta lume un loc mai bun.

Citeste si articolul :   Doctorita care a demisionat de frica infectiei cu coronavirus si-a gasit un nou loc de munca.

“Eu apartin. Aici. In mine. In aceasta casa. Pe aceasta planeta. Acum am ajuns la 50 de ani, am supravietuit decesului ambilor parinti, stiu ca prin ceea ce am trecut a fost mult, mai ales venind de unde am venit. Adevarul este ca singura iesire este in mine.”

Nu te schimba niciodata pentru altcineva

Demi scrisese in cartea ei ca fusese mereu obsedata de placerea barbatilor cu care se casatorise. Se „intoarse [pe sine] din interior” pentru a fi persoana pe care si-au dorit-o sa fie. Dar la sfarsitul zilei, acea strategie nu a lasat-o decat cu durere si traume. De-a lungul timpului, si-a dat seama ca pastrarea fidela a pasiunilor sale si lucrul pentru a construi o relatie cu propriul sine a fost piesa lipsa tot timpul.

“Nu te poti schimba pentru nimeni in afara de tine. Starea ta de bine este singurul lucru care conteaza si, daca trebuie sa te schimbi, atunci fa-o pentru propria ta bunastare. Insa sa te fortezi sa te comporti in mod direct impotriva bunastarii tale este incredibil de daunator.

S-ar putea sa simti ca nu ai putere, s-ar putea sa simti ca esti doar un obiect care se afla pe acest pamant pentru a face pe altcineva fericit. Esti singura constanta din propria ta viata; prin urmare, trebuie sa ramai fidel cu cine esti.”

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.