Speak a cerut-o in casatorie pe Stefania la Asia Express. Reactia brunetei este incredibila: “NUU, NUU!”

Speak si Stefania sunt impreuna de ceva vreme si chiar au declarat de mai multe ori ca isi doresc un copil, insa nu au spus nimic de vreo casatorie. Cantaretul si-a uimit iubita, dar si telespectatorii cu o cerere in casatorie.

In promo-ul emisiunii ce va fi difuzata in aceasta seara, o scena a surprins pe toata lumea. Speak scoate ceva din buzunar si exclama: “Trebuie sa fie unica treaba asta!”, iar Stefania, mirata si extaziata, spune: “NUU, NUU!”.

Se pare ca Speak era decis sa faca acest pas de mai multa vreme, insa la emisiune a gasit momentul potrivit. De altfel, intr-unul dintre episoadele acestui sezon, intrebat dupa o proba foarte grea daca ea e aleasa, el replica: “Ea e, e ce trebuie”.

Cei doi au sarbatorit zilele trecute trei ani de relatie, iar Stefania, inca de la intoarcerea din concurs, a publicat cateva poze in care i se poate vedea bijuteria pe degetul inelar.

Publicitate

Speak, in depresie dupa experienta de la Asia Express
Speak si iubita lui, Stefania, au facut parte din noul sezon de la Asia Express. Cei doi au experimentat lucruri inedite, la care nu se puteau gandi vreodata si nu au avut cum sa si le imagineze pana nu le-au trait.

La intoarcerea in tara, artistul a fost in depresie pana acum doua saptamani, cand nu voia sa iasa din casa. Potrivit declaratiilor iubitei lui, Speak a avut nevoie de ajutorul medicilor psihologi, insa nu a vrut sa apeleze la ei, asa ca si-a revenit un pic mai greu.

„Mi-am revenit de vreo doua saptamani. Pana acum doua saptamani nu ieseam din casa. M-a marcat”, a declarat Speak, scrie romaniatv.net.

Stefania a spus ca iubitul ei a avut nevoie de terapie, insa nu a urmat-o: „A avut nevoie de terapie si nu a facut, asa ca si-a revenit greu. Nu stiu, am avut noroc ca el era acolo cand eu cadeam, eu eram acolo cand el cadea, doar ca revenirea lui era foarte grea. Eu imi reveneam si ma adaptam destul de repede, el nu prea”.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.