Amenda de 5000 de lei pentru ca a mers sa cumpere mancare. Ce au spus politistii

Un sofer a luat o amenda de 5000 de lei pentru ca a mers cu masina la McDrive. Politistul a fost de neinduplecat chiar si cand acesta i-a explicat ca nu avea mancare acasa.

Userul Jinxtor a povestit pe Reddit Romania ca a platit 5000 de lei pentru “un burger de la McDrive”. Acesta a explicat ca abia terminase tura de noapte si nu mai avea mancare acasa. Cea mai la indemana solutia a fost fast-food-ul din apropierea locuintei.

La intoarcere a fost oprit de politie. Avea declaratie pe propria raspundere, insa agentul de politie nu a considerat mancarea de tip fast-food o necesitate si i-a dat o amenda de 5000 de lei.

Ceilalti utilizatori care au citit povestea l-au sfatuit sa conteste amenda, considerand ca este un abuz.

Publicitate

Iata postarea intergrala de pe Reddit:

Publicitate

“Context: Sambata seara am fost la lucru schimbul 3. Duminica dimineata ioc mancare acasa. Am zis sa imi completez declaratia, sa iau masina si sa merg 2km pana la McDrive. Safe and quick. Nu contact cu lumea, plata cu cardu. Dezinfectant in masina. Am crezut ca fac un lucru ok. Ma protejez si pe mine. Protejez si pe restul.

Citeste si articolul :   Senatoarea Diana Sosoaca nu a facut singura scandal la Comisia Juridica a Senatului, ci a fost insotita, pazita si incurajata de sotul ei, Silvestru Sosoaca

Eh, la intoarcere m-a oprit politia. Mi-au zis ca McDonalds sigur nu reprezinta o necesitate. Le-am explicat ca pt mine a reprezentat o necesitate (plus ca mancarea gatita de mine e mai periculoasa decat Covid-19) si ca mi-am luat toate masurile inainte sa plec, scrie cars.ro.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.