Misterul se adanceste! Unde a disparut Mihai Sora de aproape 3 saptamani?

Unde a disparut Mihai Sora de mai bine de trei saptamani, mai exact dupa ce a fost aruncat zvonul ca el si sotia lui ar fi infectati cu coronavirus.

24 martie 2020, la pranz. Atunci a fost facuta ultima postare a lui Mihai Sora pe pagina lui de Facebook. Filozoful in varsta de 103 ani era o prezenta zilnica in mediul online unde posta fele de fel de mesaje si iti tinea fanii si preietenii la curent cu viata lui. ”Linistea suspecta” de pe pagina lui de socializare a coincis cu un mesaj straniu postat, in aceeasi zi de sotia sa. Pe 24 martie, sotia filozofului Mihai Sora a postat un mesaj ciudat. “Pozitivi, amandoi. Si doar Dumnezeu, in mare mila Sa”, a scris, pe contul sau de pe site-ul de socializare, Luiza Palanciuc, sotia lui Mihai Sora.

Mesajul straniu, care ar fi putut fi interpretat atat ca stare de spirit pozitiva, deci de bine, dar si ca rezultat al testarii privind infectarea cu COVID-19, a creat multe discutii. Numai ca, dupa acest mesaj s-a asternut linistea atat pe contul lui Mihai Sora, cat si pe cel al sotiei sale. Iar de atunci, zilnic, mesajele se inmultesc, iar lumea intreaba ce s-a intamplat cu cei doi.

Citeste si articolul :   Diana Sosoaca, amendata dupa protestul din Bucuresti

Daca unii cred ca Mihai Sora si sotia s-ar fi putut retrage undeva, intr-un loc linistit, unde nu au acces la internet, altii cred ca au hotarat sa se deconecteze si sa pastreze tacerea pentru o perioada. Chiar si asa, amicii filozofului sunt panicati. Pentru ca daca in cazul fanilor sai, este poate normal ca Mihai Sora sa nu vrea sa dea informatii daca a hotarat sa ia ”o pauza”, in cazul priteneilor si al amicilor, rostul acestei taceri nu prea are o explicatie.

Publicitate

Mihai Sora nu le-a mai raspuns la telefon nici prietenilor, potrivit  wowbiz.ro.

Printre cei ingrijorati de soarta lui Mihai Sora se afla si Marilena Rotaru, cunoscut om de televiziune, realizator de programe la TVR, printre care si ”Memoria exilului romanesc”. ”I-am sunat la telefon, am trimis mesaje, nimic…”, spune Marilena Rotaru, care isi intreaba la randul ei prietenii daca stiu unde se afla Mihai si Luiza Sora.

Ultima postare a lui Mihai Sora, din 24 martie

Citeste si articolul :   Vulpita si Viorel s-au angajat: „Cei de la firma sunt foarte multumiti de noi”

Iata ultima postare a lui Mihai Sora de pe pagina sa de Facebook:

”A venit iarna. Vad o pojghita de zapada pe acoperisul caselor: avea, asadar, dreptate copacul de sub fereastra sa astepte cuminte si sa nu infloreasca. 18 grade in camera. Intr-o vreme, in anii ceausismului, eram mester in instalatii din perne, paturi si toluri perfect imbinate in jurul biroului; gandul meu pios se indrepta, de fiecare data, catre poporul eschimos, de la care am invatat alcatuirea culcusului.

Merg acum sa aduc ghivecele din balcon in casa, iar apoi, cu permisiunea dumneavoastra, ma retrag in micul meu iglu, la citit si desenat.
Mihai Sora 24 martie 2020”

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.