Vulpita a uitat de fiica ei! Cine o creste pe micuta, in timp ce parintii ei gusta din viata de Capitala

Vulpita si Viorel duc o viata de lux la Bucuresti, dar au uitat cu desavarsire de copilul lor.

Veronica a fost aspru criticata de multi internauti pentru ca nu pare sa se intereseze deloc de soarta fetei sale si a lui Viorel, de cand a ajuns „vedeta”.

Viata la Bucuresti a schimbat-o pe Vulpita, iar de cand a devenit cunoscuta, prioritatile ei sunt altele. Pana si in emisiune, Mirela Vaida si Mara Banica au pus-o la colt si au certat-o pe celebra Veronica Stegaru pentru lipsa de interes pe care o arata fata de copilul ei.

In timp ce Vulpita si Viorel culeg laurii succesului si au devenit si cantareti, fetita a ramas acasa, la Blagesti, locul unde Vulpita nu vrea sa mai puna deloc piciorul! Este crescuta de bunica ei, soacra Veronicai, care isi rupe din putinul pe care il are pentru a ii oferi fetei tot ce are nevoie. Mai demult chiar a spus ca ar vrea sa o ia pe copila in grija si din punct de vedere legal, spune radiosimplu.ro.

Atunci cand s-au mutat pentru prima oara in apartamentul din Bucuresti, Veronica si Viorel nu s-au grabit sa o aduca si pe fetita lor. La vremea respectiva, Vulpita a justificat asta spunand ca ar vrea sa mai astepte, sa aiba si ei timp sa faca ceva mai multi bani si sa se acomodeze cu noua viata. Timpul a trecut, insa cei doi soti par sa uite cu desavarsire ca sunt si parinti.

Autor