Oana Roman, in culmea fericirii: “E singurul care stie cine si cum sunt cu adevarat”

Oana Roman e in culmea fericirii. Dupa un divort care a avut loc acum cateva luni, Oana Roman si Marius Elisei s-au impacat. Desi vedeta spusese ca nu mai este cale de intoarcere, cei doi nu au putut sta prea mult departe unul de celalalt.

Vedeta a postat o fotografie cu ea si Marius Elisei.

“Gestul asta de tandrete cand iei obrazul in palma, mi se pare poate cel mai frumos din toate. Iar poza asta reflecta tandretea din sufletul lui . Cu bune si rele, este singurul om din viata mea pe care stiu ca ma pot baza si singurul care ma iubeste orice s ar intampla! Adorm in fiecare seara langa el cu sentimentul ca sunt protejata si am ales corect cu sufletul
Stiu ca in bratele lui imi e bine si pe umarul lui ma pot sprijini oricand.

Publicitate

E singurul care stie cine si cum sunt cu adevarat, imi stie durerile si slabiciunile si incearca sa mi le aline. Face tot ce poate ca sa fim fericiti. A fost greu mult timp. Dar am ajuns in punctul in care avem un echilibru aproape perfect impreuna”, a scris Oana Roman in dreptul fotografiei.

Oana Roman si Marius Elisei au decis sa mai dea o sansa iubirii si s-au impacat. Multi s-au intrebat care este, de fapt, motivul care a stat la baza impacarii dintre cei doi. Oana Roman a explicat de ce au luat aceasta decizie.

„Foarte multa lume, inclusiv prieteni si familie, ne intreaba cum si de ce ne-am impacat. De ce? Pentru ca am luat aceasta decizie doar noi impreuna fara sa simtim nevoia sa o discutam cu nimeni, nici macar cu familia sau prietenii apropiati’.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.