Gabriela Firea a rabufnit: “Hienele se sfasie intre ele”

Gabriela Firea, prim-vicepresedintele PSD, spune ca dupa ce „au mintit romanii pentru a ajunge la putere, unii au si furat”, in mai putin de un an guvernantii si-au dat „arama pe fata”.

„Hienele se sfasie intre ele! Au mintit romanii pentru a ajunge la putere, unii au si furat, au promis solutii miraculoase pentru toate problemele tarii si oraselor – inclusiv in Capitala -, si, in mai putin de un an, si-au dat arama pe fata! E totul pentru ei, pentru parvenirea lor! Nu e nimic pentru oameni!”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Fostul edil al Capitalei ii ataca dur pe cei de la USR PLUS, despre care spune ca puteau sa „isi spele obrazul” daca amenintau cu iesirea de la guvernare cand nu au fost majorate alocatiile.

„Daca cei de la USR – PLUS amenintau cu iesirea de la guvernare cand nu s-au majorat alocatiile copiilor potrivit legii si a pensiilor sau ii cereau demisia din functia de primar general lui Nicusor Dan, cand a oprit platile de supravietuire pentru persoanele cu dizabilitati, gravide etc si cand a blocat toate santierele de dezvoltare din Bucuresti, poate isi mai spalau obrazul de <noua speranta in politica>. Dar asa, pe ciolan, urata este si se vede <lupta de idei>”, a mai scris Firea pe Facebook.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.