Gabriela Firea, umilire crunta pentru Nicusor Dan: “Si-au dat seama si ei ca-l cheama, de fapt…”

Gabriela Firea, fostul primar General al Capitalei, l-a umilit crunt pe Nicusor Dan. Parlamentara PSD sustine ca actualul primar al Bucurestiului nu face absolut nimic la Primarie, iar acest luru spun si aliati ai acestuia.

Gabriela Firea a rabufnit pe Facebook.

“NIMIC nu se face in Bucuresti, nimic nu misca in Capitalei! NIMIC! Si nu o spun eu, ci fostii aliati ai actualului Primar General. Si-au dat seama si ei ca-l cheama, de fapt, NIMICusor Dan. Ar fi de ras, dar e de plans.

Nu se semneaza documente in Primaria Capitalei. Bucurestenii asteapta certificatele de urbanism sau autorizatiile de construire de luni intregi, de cand si-a preluat mandatul noul primar. Termenul legal s-a depasit de mult, dar pe nimeni nu intereseaza asta.

Pana si fostii colaboratori ai actualului primar general s-au saturat de indolenta.

Un fost vicepresedinte al Asociatiei Salvati Bucuresti, locul unde s-a facut celebru Dan, a depus o plangere penala la DIICOT si reclama tocmai nerespectarea legii in Primaria Capitalei.
Daca as fi stat eu cu teancuri de documente pe birou, luni intregi, nu vreau sa-mi imaginez ce era”, este mesajul postat de Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook.

Citeste si articolul :   VIDEO / CUM VOPSESTI OUALE DE PASTE. Traditii si obiceiuri! Cele mai inedite metode

Autor