Denise Rifai, schimbare radicala! Ce se va intampla cu emisiunea.

Postul Kanal D a anuntat schimbari majore in grila sa de programe. Astfel, emisiunea moderata de Denise Rifai, “40 de intrebari cu Denise Rifai”, nu va mai putea fi urmarita in zilele de marti.

Incepand de saptamana viitoare, serialul turcesc “Nehir” va fi difuzat doua zile pe saptamana, in fiecare luni si marti, de la 22:30, imediat dupa productia “Doctorul minune”.

Tot din aceeasi perioada, mai exact din 12 septembrie,  emisiunea “40 de intrebari cu Denise Rifai”, va putea fi urmarita in fiecare duminica, de la ora 22:00.

Alte schimbari

Luni, 6 septembrie, incepe un nou sezon al emisiunii “Puterea Dragostei”.  Cel de-al patrulea sezon al emisiunii va fi difuzat de luni pana vineri, de la 11:00 si 17:00, si in fiecare sambata, de la 16:00 si 19:00. Finala celui de-al treilea sezon, care isi va desemna castigatorii, in direct, va fi difuzata duminica, 5 septembrie, de la 16:00 si 19:00, la Kanal D.

Pe data de 8 septembrie, incepand cu ora 22:30, telespectatorii vor putea urmari premiera celui de-al saptelea sezon “Bravo, ai stil! Celebrities”, prezentat de Ilinca Vandici, la Kanal D. Emisiunea cu si despre stil va fi difuzata de miercuri pana vineri, de la ora 22:30, si sambata, de la ora 22:00.

Pe 11 septembrie, la ora 20:00, va debuta emisiunea “O noua sansa”.  Andreea Mantea le va aduce telespectatorilor Kanal D emotia regasirii, a iertarii si a povestilor de viata pline de intelesuri profunde.

Sorin Cimpeanu, in emisiunea lui Denise Rifai. Intrebarile adresate Ministrului Educatiei:

„A produs pandemia o noua generatie de sacrificiu?”

„De ce a ajuns invatamantul romanesc unul dintre cele mai invechite din Europa?”

„Ati putea trai cu un salariu de invatator?”

„Profesorii care refuza vaccinarea vor fi platiti la fel?”

„Este mai bun Florin Citu decat Ludovic Orban?”

„Ati fost numit ministru al Educatiei ca sa-i spalati imaginea premierului Ponta?”

„Ati plagiat in teza de doctorat?”

Citeste si articolul :   Ministrul Educatiei anunta noi reguli pentru elevi

„V-ati construit gardul de acasa cu materiale <imprumutate> din campusul universitar?”

„Ce va reprosati ca Ministru al Educatiei?”

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.